2009-11-30 | 23:15:48

Funny

Hej allesammans! Har inte skrivit på ett tag nu för jag har haft fullt upp!:) Under den fullupptagna tiden har jag även kommit på att jag vill ha en kamera! En sån som mamma har:) haha , Man kan göra så mkt kul med de:) Min andra är ju paj så.. haha ,Idag i skolan kom jag på en bra ideé att vi kunde låna lite smink + systemkameran i skolan och gå hem och ta bilder. :) Så jag fick med mig Malin och Jonna! Och vi hade riktigt kul!:) Tog varsin shot tillochmed.. haha, skålade för oss! Tänkte lägga upp lite av bilderna vi tog, det blev ganska många så alla kan jag inte lägga upp.. Men några stycken kan jag nog:)








Sen tänkte jag bara tilllägga att jag tycker synd om dig min lilla älskling! Jag finns här för dig om det är något! Det vet du.Love you! <3

Du skulle verkligen behöva en Fortune cookie nu!:)


2009-11-30 | 13:33:45

Thai mat

Hej igen! Nu har jag slutat för 1,5 timmar sedan! sitter ändå kvar i skolan! Det var fiskmos i skolan idag, jag kallar det iallafall så! Så vi skippade det, och gick å åt Thai mat istället!:) Gott, men mätt som fan blev jag! Nu sitter vi i skolan och lyssnar på bad romance med Lady gaga! :) Ska en sväng förbi apoteket påvägen hem också! Måste hämta ut mina Ppiller.. Usch, har inga pengar till detta! Jaja, det är något man måste ha så! Idag blir det mys med Jonna. (Och Malin en stund) :* hörs seen! Ska se om jag har något roligt att skriva om! :)
2009-11-30 | 11:55:45

:D

Idag slutar jag kl 12. Vilket är nu! :) Och sist men absolut inte minst så är jag
2009-11-30 | 10:04:36

Måndag

Godmorgon allesammans! Nu har jag kommit ur sängen ätit mctoast på donken och rökt en cigarett och har kommit hela vägen till skolan. Sitter och har försäljning och service nu, fick precis veta att vi slutar kl 12 ist för kl 3! Käänns skönt!:))) Idag ska jag göra något kul,men jag vet inte vad ännu!:) Kan inte skriva mer nu, ska arbeta! Hörs sen!:*
2009-11-30 | 00:16:35

Ishotellet i Jukkasjärvi


Det är något av det grymaste vi har här i Sverige tror jag! Ett ishotel, Här har ni några bilder från hur det ser ut! Det är ganska mäktigt att sova där en natt tror jag!

Ishotellet i Jukkasjärvi var världens första ishotell och är idag en av Nordeuropas största turistattraktioner.
Ishotellet i Jukkasjärvi är känt för att vara världens största hotell av is och snö.








´




2009-11-29 | 23:25:32

baby

Idag var första dagen på riktigt länge som jag träffade baby, mysigt.. Han kom hit till Uddevalla med mamma. Jag och Jennifer tog tåget från Strömstad, eller rättaresagt, från Skee kl 14.30 typ, var framme i udvl 15.55 Väntade på mamma å Fredrik men hittade dem ingenstans?! hm, dem stod rakt framför oss.. haha, Mamma och Jennifer körde hem mig och Fredrik till lägenheten, Här var Jonna också, kul att träffa allt folk!:) Önskar att jag kunde ta med mig dem två å sticka till London föralltid. Gillar läget där:) Hatar Sverige nu, bara regnregnregn.. Man blir fan deprimerad. Jonna har iaf åkt till Nadine nu för nån timme sedan så det är bara jag och babby kvar, Imorgon är det skola och mitt fritidskort går ut och om 19 dagar är det jullov.. :* Det är trotsallt första advent idag!:)
2009-11-29 | 23:21:04

Film





Jag har försökt få hem den i flera veckor nu! Eller helt sen den kom ut på bio, om inte innan det?! Och nu har jag den äntligen på min helt egna dator!:) Så antingen nu efter Troja är klar så ska jag se den, om jag inte är för trött såklart. För då ska jag titta på filmen imorgon! Jag längtar gööör mycket tills jag får se den!:) hihi
2009-11-29 | 23:08:42

då och nu

Jag idag


Jag + några till för ca 6 år sedan
2009-11-29 | 20:37:31

Photoshop på tåget

På tåget hit satt jag och grejade lite med photoshop på bilder från London! Tänkte lägga upp några bilder jag gjorde om här!:) Photoshop är inte min starkaste sida men!:)





2009-11-29 | 20:32:59

Stress

Lite smått stressigt till tåget förut, Här sitter jag halvsminkad och ska åka rally till tåget mot Fredrik + Jonna + mamma snabbt!:) Skriver mer sen!


2009-11-29 | 12:57:12

Very good music

Lady gaga- bad romance


Britney spears - 3

2009-11-29 | 11:53:22

London is the shit




Denhär bilden älskar jag! Jag kan berätta lite varför, bakom oss där på bilden så är det ett typ "spökhus" man kan gå in i . Där folk skrämmer bokstavligen skiten ur en. Vi gick in precis i början och bara tittade vad de kostade och så, sen gick vi ut och Veronica och Laila sa ställ er brevid den gubben och ta kort! Som ni kanske ser så är den gubben åt vänster inte levande.. Så vi ställde oss och posa brevid honom.. Sen hör jag helt plötsligt ett ljud bakom mig?! Kollar bak, ser bara en gubbe som står där och skriker och tar på mig. haha, inte riktigt vad jag hade förväntat mig.. Så bilden är inte fake. Han till vänster skrämde skiten ur oss, och Laila lyckades få ett kort precis då. Det borde varit filmat alltså, fan vad ALLA skrattade åt oss. haha:)



Nu har jag grejat lite med bilden igår innan jag somnade, men här är en big park vid slottet i London! Det var helt sick, jag såg bara en ekorre precis framför mina fötter, asen var typ tama?! Jätte söta var dem, tills ena ekorren kröp upp på en gubbes ben, som stod precis brevid mig.. Då ville jag bara därifrån , fan om den hade klättrat upp på mig, jag har nog dött.. haha, det värsta var att det kryllade av dem, man fick liksom se så man inte trampade ihjäl nån när man gick där:)



Jag blev trött på ekorrar och ville åka och shoppa istället! Vi stack till Harods och kollade lite! Dra åt helvte vad dyrt säger jag bara.. En ansiktskräm för 1000Pund = En ansiktskräm för ca 10.000 Kronor. Men det var gigantiskt där inne, jag ska fan söka jobb på makeup butiken när jag har tagit studeten:)


Efter att vi hade kollat där så åkte vi vidare mot shoppinggatan oxford street, lite med våran prisgrupp. Fast ändå svinit dyrt.. Men en del hittade vi ju!:)  Det var julmarknad där och hur mysigt som helst.. Älskar det. Tänk bara om jag kunde blivit av med alla folk runt omkring mig så, bättre kunde det inte blir!:)

Dom försökte lura på oss en svin bra locktång! Synd att den kostade så mkt bara! Jag fick jätte fina lockar i mitt hår med den, stor var dem också! Jag har tyvärr ingen bild på det, men här har jag en på när hon grejar med Jennifer!:)
När vi hade gått runt på oxfordstreet så gick vi in på ett köpcentrum , haha, bara sånnahär affärer!:) Man fick inte ta kort där inne så jag hann bara ta två!


dagen slutade med middag, 8 turister lost in london.


piccadilly circus



Big ben
som inte alls var så big som man trodde!:)


Pappa jag Jennifer och Marius!


Vi plus London eye

Jag + Veronica

Kaffe paus

Marre rögar


snygg mössa




Orkar verkligen inte lägga upp mer bilder nu. Så jag avslutar med denna! Får lägga upp med en annan dag:*

2009-11-28 | 23:16:41

London baby

Nu har jag precis kommit innan för dörren hemma i sverige! London är helt underbart och jag ska flytta dit! Den saken är nästan säker. Skulle vela bli av med lite av alla dessa 70 miljoner människor bara! :) Men otroligt mysigt var det.. Sminket var skit billigt också, Det jag köpte när jag var där var:
  • Leopard leggings
  • Svarta leggins
  • 2 maxfactor puder 100;- för 2
  • 2 glitter ögonskuggor sleek eyedust brun och silver
  • 1 rouge, maxfactor(pappa tappade min andra i backen så fick en ny)
  • 1 stickad tröja
  • 1 klänning
  • 1 solglasögon
  • 1 hatt (loveit)
  • 1 sjal
  • 2 örhängen
Det är vad jag kommer på just nu.. Ganska nöjd faktiskt.. :)
Hittade mina favorit stövlar där också!

Jag ska beställa dem om jag inte hittar liknande här i Sverige, man kan inte ha med sig mer än 10 KG tillbaka så kunde inte köpa för mycket.. eller för tugnt.. Men det gick bra det jag har nu!:) Sen får vi väl se hur det kommer att gå!:)) Nu ska jag gå ner och äta något! uppdaterar med sen! :)
2009-11-24 | 23:09:39

DUMMMA

Gud jag blir skogstokig! Tappade bort min ipod laddare för andra gången innan sommarn, och nu letar jag överallt.. Men hittar den fan inte! Den kan inte bara försvinna?!?!??! ÅÅH
2009-11-24 | 22:21:48

If i was i rich girl

Jag har suttit nu en stund och tittat runt på olika klänningar osv.. Tänkte bara ge er några exempel på riktigt snygga klännigar som jag verkligen skulle vela ha!:)











2009-11-24 | 21:20:12

London brigde

Hejsan hoppsan! har inte skrivit speciellt mycket på sistonde! har inte haft någon lust alls.. Har väl inte gjort något speciellt heller!:)

Köpte ett par nya skor i fredags, eller rättaresagt. Fick ett par nya skor av vad ska vi säga. Mamma?:)

Hm, idag har jag inte heller gjort så mycket! Jag har haft typ utvecklingsamtal med henke, sen har jag åkt buss till Strömstad.. Åker till London imorgon så nu har jag precis packat klart väskan!:) Man får inte ha mer än handbagage med sig så 10 Kg och ingen specielllt stor väska!:) Men jag tror jag klarar det!:) Ska ju ha plats med lite smått kläder hem också hoppas jag!:*


2009-11-21 | 22:09:01

jobb

Idag har jag jobbat heela långa dagen! Jag är trött på norskar nu!:*  haha jaja nu ska jag se på film! hejhej
2009-11-19 | 22:54:23

Filmer

Idag har jag varit hemma från skolan för att jag inte mår speciellt bra! Igår var värst, fyfasiken..
Men för övrigt har jag kollat på 4 filmer idag, och alla var bra..
  • My best friends girl
  • The accidental husband
  • Ghost of girlfriends past
  • Personal effects
Och jag tycker att Personal effects borde ni verkligen se!
Den är sjukt bra.




Sen kan jag ju säga att Muse också är väldigt bra, Madelene spelade dem för mig för ett tag sen, men jag tyckte inte de var bra musik då.. Men nu när man har hört dem några gånger så gillar jag det faktiskt,

Låtnamn: Muse-Uprising
2009-11-18 | 14:41:55

Lite

Idag har jag varit iskolan, och nu har jag precis haft idrott och slet ihjäl mig.. Igår var jag på handledarkursen och det var de tråkigaste jag har gjort på riktigt längee! Skummande man också. fyfan.. haha;P jaja, nu ska jag snart med bussen till Vänersborg. Jag och Fredrik har ju 2,5 årsdag så har lovat Fredrik att komma dit! orkar inte åka buss egentligen men;) Har man lovat så har man!!!

haha. .hejhej
2009-11-17 | 11:15:36

Goood tisdag

Godmorgon allihop! Nu ska jag snart gå till högskolan och prata om vår linje. Det ska bli spännande.. Jag är tokigt glad idag eftersom jag fick stipendiumet! Nej nu måste jag springa mot Högskolan, kan inte komma sent!:)

Stipendium körkort!
Vi på Plusgymnasiet kan erbjuda ett stipendium på ett startpaket för körkort!
Anledningen till att vi gör detta är att vi tror på att du som elev tjänar på att ha ett körkort vid jobbsökande, och att inspirera dig som satsar på dina studier. Vi kan inte erbjuda hela körkortet, utan ett grundpaket för att hjälpa till i starten.
Vem kan söka detta stipendium?
Du som går på Plusgymnasiet
Du som är i stånd till att skriva in dig i en körskola.
Du som inte har några IG-varningar
Du som inte har över 10% i totalfrånvaro

Enda motkrav vi som skola har, är att du som elev går färdigt din utbildning på Plusgymnasiet och att du inte bokar in körkortslektioner på skoltid.


Stipendiet innehåll:

Komplett teoriutbildning innehållande:
7,5 timmar lärarledd teoriundervisning
Kurslitteratur
Tillgång till trafikskolans lokaler för självstudier och datorer för körkortsfrågor
8 st körlektioner á 50 min
Bemannat kontor för frågor och service


Riktigt bra start på dagen!


2009-11-17 | 09:57:50

YEEEEEEEEEEES

JAG FICK BEVILJAT KÖRKORTS STIPENDIUM! FYFAN VAD GOTT!! NANANANANNA:)
2009-11-16 | 23:31:10

text

Nu har jag och jonna varit ute och gått i över 2 timmar, så himla skönt var det! Gick till kvantum en snabbis innan vi gick hem, tanken var från början att köpa goda chips å dricka, men istället köpte vi druvor,äpplen,clementiner,juice och mjölk! bra val! haha, kom in och tittade på mamma till en mördare eller vad de hette, det var jätte bra! Jag tyckte faktiskt synd om "mördaren" eftersom det var försvar enligt honom. Oavsett hur arg man blir så ska man intedöda! Men det var väl inte riktigt hans tanke när han stod där! jaja, har suttit och lekt lite med photoshop också, inte för att jag förstår någonting men jag trycker på alla knappar jag ser så får vi se hur bilden blir! haha:) Nu ska jag snart sova tänkte jag, en lång dag framför mig imorgon! Ska stå ensam, från vår linje och prata inför folk om hur vår linje är osv! Ska bli nervöst och spännande.. Har även ansökt om mitt körkorts stipendium idag.. Hoppas jag blir en av dem som får det! Men det är bara att hålla tummarna, så svårt kan det väl inte vara! :) Jaja, nu ska jag hoppa ner i min kalla säng! Skriver mer imorgon om jag hinner, har fullt upp. Först matte 2 H, sen prata med barn som vill söka till vår linje.. Sen ska jag på handledarkurs och sen träffa baby!:)

För övrigt har jag och Fredrik 2,5 års dag på onsdag!:)

Sov gott!

2009-11-16 | 18:39:15

Gulligt:*

igår hörde jag att jonna och Anton satt vid Lunarstorm, så gick in på min gamla.. haha.. Kollade runt lite på gamla saker och hittade bl.a detta:) Torsdag 7 juni 2007, det är fan längesedan!:)
Tänka sig att Fredrik satt å skrev dagbok?:)


2009-11-16 | 00:26:00

Järnbrist

Jag har varit fruktansvärt trött och irriterad senaste tiden! Speciellt varit trött,och inte mått bra alls! Mamma sa förut att det kunde va järnbrist, så kollade runt lite och läste lite om det, och grejeen är att allt passar in! Så nu ska jag boka tid hos vårdcentralen hade jag tänkt! Både för järnbrist och astma och allt va det var!

Trött, huvudvärk, lättirriterad? Järnbrist drabbar var tredje kvinna.
Men de flesta vet inte om det. Är du en av dem?

Järnbrist är en folksjukdom bland kvinnor. Forskare beräknar att var tredje svensk kvinna i fertil ålder och varannan tonårsflicka har brist på järn, de flesta utan att veta om det. Man har symtomen, men kopplar inte ihop dem med järnbrist.

Här är symtomen!
Man kan ha ett eller flera:

Trötthet, yrsel, huvudvärk, irritation, blekhet, lätt depression, okoncentration, hjärtklappning, lätt andfåddhet, försämrat minne.
Ganska mycket stämmer in!

Vi får väl se! något fel är det ju!
2009-11-15 | 23:58:05

LiinnsLiv

Godkväll gott folk! :)
Nu sitter jag hemma i lägenheten med Jonna + Anton! Jonna var försvunnen i 2 timmar förut så jag och Anton letade efter henne ett tag, tillslut hittade vi henne! ungjäveln, haha.. Har ätit ostbågar också! det var gott! :) Just nu sitter jag och tittar på grannfejden! Repris eller något,vad vet jag! Ska titta på Efterlyst om en halvtimme också, nån slags repris där med! Tänkte skriva lite om helgen också!

Fredag: Vaknade hos mamma och hämtade ut mitt löshår och köpte hårfärg, pang, där tog lönen slut! Åkte till skolan och gjorde ögonfransförlängning på Nadine och hon på mig! :) Det blev ganska bra faktiskt! Tog bussen hem, Malin hoppade på i Vänersborg. Gick och åt mat på pizzan! Sen gick vi hem så satte hon i mitt löshår! blev jätte stressigt sen, Alla ringde å tjatade, oh jag blev stressad. Skulle till Joel så;P Menmen, vi hann precis med allt och åkte vidare mot stan! Bilderna från joel ser ni lite längre ner! Det var helt okej hos Joel, träffade massa roliga folk! Missade även nattbussen hem,eftersom Joels klocka på datorn gick en kvart fel! hans klocka va 15 över när den rikgia var halv, inte bra! bussen gick halv, så det blev taxi hem! inte billigt! Men vi var tre som dlade så, jag betalad ingenting, betalade åt Ns 100 spänn hem till honom, helt sjukt! Var hemma lite efter fyra tror jag, jag stensomnade direkt!:)

Lördag:Vaknade med min pojkvän! Dagen var seg, sen blev de bråttom såklart, Skulle åka med Simon ner till stan, vi skulle gå på 2012, och den filmen var AS bra! Tycker jag.. Den var 2,5 timmar lång! men den tiden gick jävligt fort! :) Ville inte att filmen skulle ta slut! Den va verkligen grym! Händer det på riktigt så är det la inte så jävla kul men, som film var den bra! jag tror inte det händer något ändå så!:) Tar dagen som den kommer..Efter bion åkte vi hem till mig igen, tänkte åka till åsebro men blev inte som planerat! Det gick allt bra ändå!:) Mysdag med Fredrik istället!

Söndag/Idag
: Vaknade med Fredrik igen, han åkte hem och jag var trött.. Det jag har gjort idag är väl duschat ätit åkt tll Uddevalla! Letat en sväng!:) (haha) nu orkar jag inte skriva mer, för jag är jävligt arg på min dator kan jag tala om, den är helt sick! wellwell,

Sovgott!
2009-11-15 | 18:21:23

2012

i lördags var jag och baby på bio och kikade på 2012, och jag säger bara, gå och titta på den! Den var helt otrolig. Den var verkligen sevärd! Så boka biljetter och gå!! :)
2009-11-15 | 18:05:11

Fredag Hos Joel

Här kommer några bilder från Joel i fredags, och ja, jag har snott dem:)

2009-11-11 | 23:45:33

:)

haha, mackor till middag.. Makkisar till kvällsmat
Nu ska vi ta en cigg å sen gå och lägga oss tror jag!

2009-11-11 | 23:09:59

Just do it!

TVEKA INTE!

Gå in där och ta en kik! Billigt och bra! Det är i Uddevalla och jag tycker ni ska ta och boka er en tid! :)


http://studiostyleuf.blogg.se

http://studiostyleuf.blogg.se
http://studiostyleuf.blogg.se
http://studiostyleuf.blogg.se
http://studiostyleuf.blogg.se
2009-11-11 | 22:31:41

RUBRIK

Jag har inte haft något roligt att skriva på sistonde, det har jag väl aldrig men! ;) Jaja, idag har jag inte gjort så mycket, varit med Jonna och så, somnade förut nån timme vilket kanske inte var så bra!Men jag är så trött nu så det spelar väl egetligen ingen roll:) Gick ut och träffade Laila en snabbis förut också för hon var på föreläsning på folketshus, jag bor ju precis där så! :) Tog en cigg med henne så gick jag å Jonna tillbaka igen!:) Å nu sitter vi här! Ska nog snart sova tror jag!:)
2009-11-11 | 20:45:19

LiinnJohaansson

Jag skulle nog kalla det magi!

2009-11-11 | 12:40:20

Igår och Idag

Igår var jag först iskolan, lite oroa överallt. Sen gick Jonna hem på hantverken, och ringde sen mig, så jag sprang hem fort! Pratade med henne lite och sen åkte jag vidare till Vänersborg för att ta syntest, vilket gick bra. Jag klarar mig utan glasögon osv när jag får mitt körkort 24 maj som jag har bestämt!:)) påvägen till bussen sen så träffade jag Kenny,pratade med han en snabbis, sen tog jag bussen hem till mamma.. Skulle träffa Fredrik för första gången sen i torsdags,/ fredag morgon. Kom hem till mamma, Där var även Anki och Moa! Trevligt, sen kom Fredrik så gick vi och åt pizza, han bjöd!:) Sen köpte han cigg, så gick vi hem igen!  Låg och myste en stund, pratade osv, sen sten somnade båda två! haaha, klockan var typ halv 8 när vi slocknade, så ringde mitt alarm 20.30 och jag trodde vi hade försovit oss! Båda fick panik! Sen märkte vi att det var kväll bara, haha.. Båda somnade om igen, och sen vaknade vi imorse och åkte till skolan! :) Idag har jag haft Svenska och Hantverk hittils.. Och nu ska jag ha idrott!:) Sen får vi se vad som händer! Lite beslutsångest!:) Hejsvej


2009-11-10 | 00:22:19

Godnatt

Blev inget sovande på ett tag ändå, men nu ska jag släppa datorn och säga godnatt på riktigt! Det är en dag imorgon också! Natti
2009-11-10 | 00:18:52

Oldman

Haha.. Har verkligen ingenting att göra, Norrback fick mig att kolla igenom hela min bilddagbok, och här hittade jag några super gamla bilder! :) Bjuder på sista bilden, och jag varnar för känsliga tittare!:)








2009-11-09 | 23:42:43

dag eller natt

Nu ska jag ta mig en tupplur tills klockan ringer kl 07.30 imorgon! Hoppas att Madelene åker med till mamma, synd att Per hoppar på kryckor forf.. Annars hade de blivit date! jaja, Gonattt
2009-11-09 | 23:06:50

Hårstyling

Babyliss Keramisk Trippeltång

Det är en grymt bra trippeltång som jag verkligen rekommenderar starkt för alla som vill ha fint hår!;)
Vi har den i skolan och jag använder den så fort jag får chansen! Gör man på rätt sätt, alltså noggrant så håller det jätte länge! Mitt höll i flera dagar. Jag vill verkligen köpa den själv men har inte råd just nu! Så passar på när jag ändå är i skolan! Man får vågor i håret, man kan välja själv om man vill ha mycket eller lite! Jag själv har ganska platt hår i vanliga fall, och det är inga problem att få håret som man vill när man använder sig av denna produkt!

Den kostar runt 399 SEK i butikerna.


Här har ni två bilder på mitt hår efter att jag har använt den:



Björn Axén Tools - Volumaste





Är också sjukt bra! Man får massa volym ihåret, Den är bra för dem som har tråkigt platt hår. Den använder jag också en del i skolan! Och jag trivs jätte bra med den också, man blir fruktansvärt beroende bara! :) Men det är ju inte negativt.  Tyvärr så har jag ingen bild på mig efter att jag har använt den, men jag ska allt få fram en bild tillslut kan försöka ta en för och efterbild imorgon i skolan, vi har hårstyling denhär veckan om jag inte minns fel!:) Håll utkik så lovar jag att visa!:)

Här har ni lite snabb fakta:
Stylingverktyg för fantastisk volym.
Med Volumaster arbetar man igenom håret sektionsvis. Det är håret 4-5 cm närmast hårbotten som skall klämmas åt.
Extra hållbarhet kan man få genom att tupera håret innan det formas med Volumaster.
Problem med virvlar som delar upp håret löser Volumaster genom att dölja kala ytor och skapa en homogen frisyr.



Den kostar runt
595 SEK i butiker!

2009-11-09 | 10:41:56

Linns lycko Måndag

Nu har jag duschat och allt sånt trams, ska dricka upp mitt kaffe sen bär det av mot slotteberget. För att möta Ida innan jag åker till Uddevalla !:)
2009-11-09 | 09:48:50

morniiiiiiing

Nu sitter jag i sängen hos Madelene, vaknade precis! Eftersom jag inte har någon försäljing och service som är flera timmar lång idag, så kunde jag ju ta en sovmorgon!:) Sen blir det att ta e fika eller nåt med Ida innan jag åker!:) hejsvej!
2009-11-08 | 22:54:23

2012


Nu har jag bokat biljetter till 2012! Det ska bli såå spännande att kolla på! Den verkar så bra! Frågan är om man inte tar allt mycket seriösare efteråt?! Jag tror man får en helt annan syn på vad som verkligen ska hända. För detta med 2012 har man ju pratat om sen man var liten! Det är som en liten skräcksaga, men vem vet. Det kanske händer! jaja, Kanske är lika bra att se filmen och förbereda sig på vad som kan hända. 
Jag tror den är sevärd! :)

Ska se den med Fredrik på lördag 17.30 Filmen är ju 2 h och 38 minuter lång så det ska bli mysigt!

Tid och biograf:
lördag 14/11, kl 17:30
Saga salong 1
Vänersborg
Valda platser:
Parkett, Rad 7, Plats 137-138

Ni borde se trailern om ni inte redan har gjort det!

2009-11-08 | 21:00:22

Födelsedagar

Det är sjukt vad folk fyller nu i November ! (Y)
Grattis !:
)

6 November Moster 48
10 November Jery 21
15 November Stampe 18 år
20 November Linda 21
21 Novemberg Malin 18 och Dennis 19
23 November Jenny 18
26 November Izabelle 17
27 November Sandra 17
29 November Mikaela 17 Felicia 17
2009-11-08 | 20:49:02

Inget mer än en vanlig söndag

Imorse vaknade jag helt mot min vilja, hade verkligen ingen lust att stå upp! Men var illa tvungen, Jobbade ju 10 till 19. Dagen gick faktiskt hyfsat fort!:) Tog bussen hem till Madelene efteråt! Och nu har jag ätit tacos och är mätt igen!:)
2009-11-08 | 00:02:45

Min helg

Fredag: vaknade med Fredrik runt 1 tiden, gick ner och gjorde mig iordning, blev lite stressigt eftersom vi skulle hämta Jennifer på skolan kl 2.. Men jag hann allt.. Sen åkte vi till Uddevalla å gick till polisstationen för att fixa pass åt henne. Gick runt lite på stan i udvl med mamma å Jennifer, köpte lite presenter till t.ex. moster som fyllde år.. Sen åkte vi till tåget, vidare mot Strömstad.. Pappa hämtade oss i Skee med lastbilen, så vi slapp ta bussen.. Tillslut kom vi hem , jag hann inte mer än att komma inför dörren innan jag drog igen!:) Sandra å Larsa hämtade mig, så åkte vi å hämtade Pizza, sen släppte han av mig å Sandra hos henne i den nya lägenheten.. Det var jätte mysigt.. Var med Henne och Ida under kvällen.. kollade på film å pratade massor!:) Sen gick Ida hem så kollade jag å Sandra på film å sen somnade vi..

Imorse vaknade vi trötta som bär, Det var Sandras första dag på de nya jobbet så hon var lite nervös! :) För övrigt hade jag världens huvudvärk hela dagen på jobbet, och hade lust att skjuta varenda norsk som kom med ÖVERFULL kundvagn.. haha, usch.. Sen när jag slutade kl sju kom Madelene å hämtade mig.. Så åkte vi till pappa å hämtade cheesecake..:))Mums. Sen åkte vi till moster och lämnade av hennes kort som Madelene hade.. Efter det åkte vi till Madelene och gjorde tacos! :*  Sen sminkade jag henne först med förstornings effekt, blått. haha, men hade inga bra ögonskuggor så det blev inte så bra, färgen fastnade fan inte! haha.. Sen gjorde jag en bätte "fest makeup" på henne.. Tog lite kort och så, Så nu ska vi kolla på dem och se hur många hon är nöjd med! Hon blir ju aldrig nöjd. haha:D Och jag gick för övrigt precis in på adela, och där stod de så mycket som att våra första lektioner på måndag är inställda.. Sikken tur! :) Börjar kl 1 istället för kl 10:)) Underbart! Nu måste jag sluta skriva för ska fixa bilder och sen sova! Jobb 10-19 imorgon.. bajs! Godnatt










MMMMMUUMMMS

2009-11-07 | 23:04:00

Stress

Hejhej! Nu sminkar jag Madelene, har jobbat idag.. haha, hinner inte skriva mer nu. Ska till Sandra å hämta mitt armband! Skriver sen! KÖSSS
2009-11-05 | 15:49:38

buss

Hej och hå nu får jag skriva fort för bussen åker om 2 minuter.. Sitter på bussen med Malin nu. Har precis haft psykologi i 2 H.. Det var riktigt kul och intressant!:) Ska bli kul att gå den kursen.. Jaja, får skriva sen eller nåt. För nu åker vi snart. ( om ni undrar så hittade jag intenet här)
2009-11-05 | 12:34:39

CRAZY HAIR

Vi ska ha en tävling i skolan den 19 November och jag behöver all hjälp jag kan få, :) Se och lär!

Priset denna gång blir en iPod shuffle.


Torsdag den 19:e November är det "Crazy Hair Day".
Den person vars hår är mest "crazy" denna dag vinner.

Regler:

- Styling skall ske hemma. Salongen är inte tillåten.
- Du ska fotograferas i foajén mellan 08:00-08:30
- Ingen kompletterande styling på skolan (hårspray, gel etc)
- Så som du kommer igenom dörrarna på skolan är så du tävlar.
- En jury bestående av medlemmar från elevrådet samt mig beslutar om vem som vinner.
- Resultatet kommer presenteras med foto dagen efter.


Om någon har nåt bra förslag på vad man kan göra med håret, så säg gärna till.. För jag har så fruktansvärt dålig fantasti! :) Behööver massa hjälp!:)
2009-11-05 | 12:29:31

Linn

På hantverken gjorde vi inte speciellt mycket idag, gick igenom hur vi ska svara i telefonen i salongen när det ringer + bokningar och sånt! Det är sådant man nästa kunde från förr men det är ändå bra att gå igenom så man vet hur det är exakt! Sen satt vi å sminkade oss själva lite typ, fick göra vad vi ville! Kom även en tjej från ett skoföretag så vi kan köpa arbetsskor om vi vill, men det var så jävla dyrt så jag har inte råd just nu, klarar mig bra med mina foppa:) haha.. Efter skolan åker jag till Vänersborg och sen till siba med Fredrik, han fick lön idag så har lovat honom, ska även ta ur mitt löshår idag tror jag! är så trött på det.. Ska ändå sätta i nytt hår om en vecka! :))) Skönt att ha nytt och fräscht hår istället för dehär slitna håret! :) jaja, kommer nog inte skriva så mycket mer idag,eftersom jag inte har internet hos mamma.. Får se om jag kan låna hennes dator om jag har något kul att berätta.. Vi får väl se.. För övrigt sitter jag nu och väntar på att psykoligin ska börja! Ska bli spännande, eftersom det är första gången! :) hejhej
2009-11-04 | 23:38:23

Dagens skräckhändelse i källaren!

Idag har varit en seg men rolig dag.. haha, har en rolig historia jag måste berätta, en skräckis nästan..
Förut när vi fixade de sista inför invigningen så skulle vi gå ner med något i källaren, så var det en dörr utan handtag, som vi fick gå in i. Vi kom ner till källaren, helt öde var det! Först ett rum där skolan hade massa skit som bara låg där, sen gick vi in genom en dörr som va rakt fram, då kom vi in i en korridor och hörde hur något borrade eller något där inne, det lät konsitgt,men ändå kände man igen ljudet, och vemfan är där nere?! Ena "det stora rummet" äger ju skolan. Men det andra vet jag inte vem som äger.. Men iallfall, Så tar Malin tag i handtaget och ska kolla om det är låst elle vafan det är som pågår där inne?! Då var de öppet, så sitter två tatuerare där, typ stora MC killar och tatuerar varandra! Ett svart litet rum med en röd planch på väggen. Det var jag Malin Jonna och Nadine.. Så vifick panik och började springa runt där inne ,haha.. smällde igen dörren!

ca 30 minuter senare..


Går vi ner dit igen.. men Josephine var också med denhär gången..Lika rädda men älskar äventyr.. haha:) Så går vi ner, och då måste jag och Nadine gå in först,Vi går in.. I den mörka källaren.. Då låster malin å dem ut oss?! Eller in oss rättare sagt, i denhär källaren med dessa gubbar.. Det gick inte att öppna dörren från den sidan vi stod på. Så vi ick ju försöka hitta oss en egen väg ut, ( som inte gick) Vi hör hur någon kommer, men hur kan någon komma? det är ju bara tatuerarna som är där? Ingen annan kommer in.. Hmm.. VI började springa så långt in vi kom i korridoren, för att sen svänga vänster å gömma oss... A säkert, det gick inte att svänga vänster! Så vi fick stå där..Så hör vi hur någon prasslar med nycklar eller något i den stilen.. Då kommer Mckillen ut! Shiit tänkte jag. Så kom han gående mot oss.. ojojoj. Vi får kläcka ur oss, " hej, vet du hur man kommer ut?!" haha, så öppnade han för oss, då kom vi in i ett läskigt rum.. Soprum typ, värsta Wallander.lhaha:) Sån tur va, så stod bosse där! Så vi kom ut till den riktiga världen igen..

ca 10 minuter senare..

Ska vi ner igen..
haha, öppnar denhär dörren till källaren igen.. Då upptäcker vi att de finns en trappa uppåt också? Så jag och Malin började klättra över staketet för att komma till den trappen, det gick inte att komma till den annars, för den var igen bommad.. Kommer upp och ska leka spöken där uppe. haha, helt kolsvart och kommer upp. Malin lyser med sin mobillampa, vilket man inte ser speciellt mkt av.. Jag går först, såklart.. haha.. Kommer upp, och där bara det tar slut! Taket går in i trappen kan man säga, och i dammet var det fotspår! Någon hade gått där innan oss, men vem?! haha:)

2009-11-04 | 21:03:56

Efterlyst + One tree hill

Nu har jag tittat på ännu mer one tree hill och det är gryymt bra! :) Ska kolla vidare på det nu!:) Men kan inte bestämma mig, för det är även efterlyst på tvn.. Vad ska jag göra:) haha, jaja, får väl kolla på halva efterlyst och sen sista avsnittet av One tree hill, det är sååå spännande! :*

2009-11-04 | 19:22:26

Almondy marabou

hmm, så gott! men nu är jag så mätt att jag inte ens kan tänka tanken på att äta en bit till. haha:) Har legat och tittat på 2 avsnitt av one tree hill. Men somande, så vi tog oss en powernap i två timmar.. haha:) Och nu ska jag titta på One tree hill igen!:) Hejsvej
2009-11-04 | 15:07:17

My life

Hej allihopa!
Efter skolan gick jag och Malin hem för att laga mat, när jag öppnade dörren till lägenheten möttes jag av ett moln av stank. Inte kul, det var bara att börja städa hela lägenheten igen! Hm.. Men nu är det klart och fint igen! Vi lagade mat och sen gick vi till kvantum och köpte en liten tårta ,bröd och mjölk, För våran pant!:) haha. Och nu ska vi plugga lite, sen får vi se vart dagen för oss!:)

Just de, Vi gjorde ju iordning inför invigningen i salongen, och då skulle vi sätta upp en bild på ett öga i salongen där vi kommer att ha kunder, och det blev en bild på min sminkning på Malin som ska hänga där! Lite kul!:)) Karoline gjorde om den lite i photoshop, Förstärkte färgerna och så:)

Här har ni en bild på den;
2009-11-04 | 09:47:44

Städning på gång

Igår lekte jag med Fredrik. och nu sitter jag iskolan och ska göra klart inför invigningen på salongen. :)) Hinner inte skriva mer nu, skriver sen! Puss
2009-11-03 | 14:14:57

Hantverk



Arbetsgång vid färganalys/färgrådgivning

  • Information
    Berätta lite kort för kunden vad som är karaktäristiskt för de olika årstiderna som  färganalysen är baserad på.
  • Observera hur kunden är klädd, makeupen och eventuella smycken.
  • Låt kunden tvätta bort sin makeup och ta av sig sina smycken.
  • Placera kunden i stolen och ta på en vit/färglös kappa.(Man bör själv bära vitt)
  • Börja med att titta på kundens hårfärg bak i nacken.
  • Titta på ögonfärgen, helst i förstoringsglas.
  • Titta på ansiktsfärgen gul- rödhet/blåhet
  • Sätter på den vita hättan på huvudet.
  • Placera ut årstidsramarna framför kunden. (Låt alltid kunden välja själv)
  • Testa med guld- och silver tygerna.
  • Testa med de färgade tygerna.
    Bas färger:  vitt,grått,svart,beige,brunt.
    Grundfärger:  gul,röd,blå
    Modefärg:  Turkost,seist, rosa,grönt.
  • Testa eventuellt med ett sminktest med rouge en varm nyans och en kall nyans på varsin sida av ansiktshalva.
  • Gå igenom färgpasset med kunden.
  • En enkel makeup kan läggas utifrån färgvalet som framkom vid testet med färgtygerna.
  • Avslutningsvis kan man erbjuda en makeup med produkter utifrån personalens färgsättning.
2009-11-03 | 12:43:55

Födelsedagar

Hej! Nu sitter jag på en bänk med Malin och Felicia:)) Och idag är det 18 eller 17 dagar kvar till Malin fyller 18 år! bara så ni vet! för hon är orolig för att alla ska glömma hennes födelsedag! (vilket vi ska) haha. nejdå! felicia fyller år 8 dagar efter Malin! Och jag fyller på en viktigare dag! Hejdå
2009-11-03 | 00:51:06

Jag skrattar ihjäl mig! Så jävla dumma! haha:)

2009-11-03 | 00:40:47

Seent

Nu har jag fixat lite överallt här på nätet! Ska snart lägga mig och sova, börjar ju halv 9 imorgon ist för 11.. Kul schema! Klockan är 00.40 och jag är inte trött för fem öre! Men jag mååste sova för att orka med morgondagen! jaja, vi får väl se!

Godnatt sålänge!

2009-11-03 | 00:35:12

Älskar den





Har hört en del om Absolute dance anthems så kollade lite låtar
och hittade denhär, det var verkligen inte igår:) haha

2009-11-02 | 23:45:56

Fail

Fail, haha.. Jag råkade trycka på någonting förut.. Antagligen nytt tema, så Jag har mat över hela min blogg.. Speciellt Tomater.. haha, Så nu fick jag Rebeccas hjälp så det löste sig! Tack för hjälpen!:)<3






2009-11-02 | 23:25:03

Lite jag gjort i skolan


Gjorde om vardags makeup till fest makeup på Malin i våras!
Använde mig av två olika lilafärger.



Crazy makeup på Malin för inte så längesedan!
Försökte använda mig av regnbågsfärgerna!

2009-11-02 | 23:17:56

Karolinerstugan Maj 2009



2009-11-02 | 21:09:13

OBSERVERA!

Jenny kommer hit igen den 25 dec :) Walallalala:) haha, jag längtar som tusan! Och då stannar hon helt tills 10 januari! Det är coolt!:)
2009-11-02 | 19:54:46

26/12-10/1

Jag sitter ensam i lägenheten nu och pratar med Jenny, och vi planerar nästa resa hit! :) haha!
2009-11-02 | 16:41:42

En vecka med Jenny

Torsdag: Vaknade runt 10.. Gjorde oss iordning, packade ihop allt osv, åkte till Torp! Sen åkte jag Jenny å Simon till Frändefors..Kom dit, gick och åt pizza med Jimmy, Stampe och Tommy! Sen kom Joel också.. Satt och tjötade en bra stund, Sen gick Tommy å Stampe hem till Stampe, så åkte vi andra ut i skogen och skrämde upp varandra som fan! haha:) Det var jag Jenny, Jimmy, Joel och Simon! Sen när vi hade skrämt upp varandra ett tag så åkte vi å hämtade Fredrik hos honom, det var första gången jag träffade honom på en vecka då! Så han åkte med, så åkte vi runt lite överallt. haha, Åkte till Rasta och åt, så spelade Joel på en spelautomat och då vann han 400:- skit unge, haha, sen åkte Simon å Fredrik hem.. Så stack jag Jenny Joel å Jimmy till stan en sväng! Kissa och drack kaffe typ. Sen åkte vi hem igen:) haha, helt sick kväll!:)

Fredag: Vaknade sent som vanligt.. Började göra oss iordning, funderade på vad vi skulle göra på kvällen men de slutade med att vi åkte till joel för onvalighetens skull! Jag och Jenny tog de lugnt hela dan, sen åkte vi till stan. Fixade öl och mötte upp en del folk och gick sen till Joel! Blev en del folk där för som vanligt.haha, Sen kom polisen förbi och sa hej! Då hamnade min kära pojkvän i fyllecell, för han är så smart att går ut och letar efter sin mobil när polisen står där.. haha.. Sen blev Simon cp sur och låste in sig i sin bil:) Men annars var kvällen helt okej:) Det var inte speciellt mycket sömn den kvällen/natten!

Lördag: Vaknar kl 10 och ringer
Fredriks mamma för att kolla om hon har hört något om Fredrik! vilket hon hade.. Så jag Jenny å Joel gick å köpte dricka! Sen gick Jimmy hem till Izabell.. Så städade vi undan lite och gick till bussen för att åka hem till Fredrik och kolla hur det var med honom efter gårdagen! Åkte till honom och sen vidare hem till mig, somnade en elle två timmar, åt god mat och sen var det dags för fest igen! Började göra oss iordning och tog en öl med mamma så kom Robin,Tobias och Bur och hämtade oss:) Så åkte vi till rösebo, det var super skoj där!:) Jenny å Maria och NS haha, skaka loss:) Sen åkte vi vidare mot stan och käkade på Shell, så pratade vi lite med Sven å Kenny men hittade ingen fest så vi åkte hem runt 03.00.

Vaknade på söndag
morgon och var bakfull som bare den, Då var det dags att säga hejdå till Jenny, (vilket inte var roligt) Åt mat och tog det lugnt, sen kom Simon,Iza å Jimmy å hämtade oss! Så åkte vi till Thn och lämnade av Jenny vid bussen! Inte kul, jag hoppas att hon snart kommer tillbaka.. :) Men det gör hon!:) Sen åkte vi till donken och åt mat, sen åkt jag hem till Fredrik så hämtade jag han! så åkte vi hem tll mig oc myste!;)

Nu hinner jag inte skriva mer! Hejhej
2009-11-02 | 10:59:34

Måndag

Har inte skrivit något på jätte länge! Har haft fullt upp hela helgen och det har hänt såå himla mycket! :) haha, Kan skriva mer sen för jag har inte tid nu! :) Det är lite segt att Jenny har åkt hem då, men hon kommer om sju veckor igen! haha:))