2009-11-04 | 23:38:23

Dagens skräckhändelse i källaren!

Idag har varit en seg men rolig dag.. haha, har en rolig historia jag måste berätta, en skräckis nästan..
Förut när vi fixade de sista inför invigningen så skulle vi gå ner med något i källaren, så var det en dörr utan handtag, som vi fick gå in i. Vi kom ner till källaren, helt öde var det! Först ett rum där skolan hade massa skit som bara låg där, sen gick vi in genom en dörr som va rakt fram, då kom vi in i en korridor och hörde hur något borrade eller något där inne, det lät konsitgt,men ändå kände man igen ljudet, och vemfan är där nere?! Ena "det stora rummet" äger ju skolan. Men det andra vet jag inte vem som äger.. Men iallfall, Så tar Malin tag i handtaget och ska kolla om det är låst elle vafan det är som pågår där inne?! Då var de öppet, så sitter två tatuerare där, typ stora MC killar och tatuerar varandra! Ett svart litet rum med en röd planch på väggen. Det var jag Malin Jonna och Nadine.. Så vifick panik och började springa runt där inne ,haha.. smällde igen dörren!

ca 30 minuter senare..


Går vi ner dit igen.. men Josephine var också med denhär gången..Lika rädda men älskar äventyr.. haha:) Så går vi ner, och då måste jag och Nadine gå in först,Vi går in.. I den mörka källaren.. Då låster malin å dem ut oss?! Eller in oss rättare sagt, i denhär källaren med dessa gubbar.. Det gick inte att öppna dörren från den sidan vi stod på. Så vi ick ju försöka hitta oss en egen väg ut, ( som inte gick) Vi hör hur någon kommer, men hur kan någon komma? det är ju bara tatuerarna som är där? Ingen annan kommer in.. Hmm.. VI började springa så långt in vi kom i korridoren, för att sen svänga vänster å gömma oss... A säkert, det gick inte att svänga vänster! Så vi fick stå där..Så hör vi hur någon prasslar med nycklar eller något i den stilen.. Då kommer Mckillen ut! Shiit tänkte jag. Så kom han gående mot oss.. ojojoj. Vi får kläcka ur oss, " hej, vet du hur man kommer ut?!" haha, så öppnade han för oss, då kom vi in i ett läskigt rum.. Soprum typ, värsta Wallander.lhaha:) Sån tur va, så stod bosse där! Så vi kom ut till den riktiga världen igen..

ca 10 minuter senare..

Ska vi ner igen..
haha, öppnar denhär dörren till källaren igen.. Då upptäcker vi att de finns en trappa uppåt också? Så jag och Malin började klättra över staketet för att komma till den trappen, det gick inte att komma till den annars, för den var igen bommad.. Kommer upp och ska leka spöken där uppe. haha, helt kolsvart och kommer upp. Malin lyser med sin mobillampa, vilket man inte ser speciellt mkt av.. Jag går först, såklart.. haha.. Kommer upp, och där bara det tar slut! Taket går in i trappen kan man säga, och i dammet var det fotspår! Någon hade gått där innan oss, men vem?! haha:)

0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: