2009-12-29 | 13:29:30

Mooorniiing

Nu är jag nyvaken! och jag är jävligt trött för det blev jävligt sent igår! haha, men nu ska jag bada:) Kostar 65 :- svin dyrt men det är de värt:)  skriver på ett jätte konstigt tangentbord så orkar fan inte skriva mer, skriver en annan dag_=
2009-12-25 | 10:40:08

God jul

Jag hoppas ni har haft en riktigt bra jul. För det har jag..:) Fick allt jag önskade mig så:) Igår blev de lite mycket och lite sent! Fredrik var jätte full så han sa till mamma att vi skulle till kyrkan idag klockan 7 på morgonen?!?!?! För att min syster skulle dit och sjunga. Så kl 7 imorse var jag illa tvungen att stå upp för han var så envis och skulle dit.. fyfan, inte varje dag man sitter i kyrkan klockan sju på morgonen.. haha, var väl hemma runt 8 igen. somnade på soffan. Det var helt underbart.. Nu ska jag göra mig iordning för att åka på släktkalas tror jag de va, med Fredrik! Och det bästa av allt är väl att Jenny kommer ikväll!: ) Och imorgon åker vi till Strömstad och får massa julklappar! :))

Ha en fortsatt bra dag!
2009-12-23 | 18:51:09

tråkig vinter dag

Jag är så trött på att det aldrig blir som planerat! haha, Idag skulle jag gå upp i god tid och sen åka iväg för att åka pulka. Men vafan har jag gjort?! inte ett skit, suttit hos Fredrik och kollat på datorn heeela dagen! Det är inte hälsosamt ju! Åh. jaja , jag blir tokig snart! har så mycket spring i benen att jag dör! jjaja, onödig dag! PHUUUU VILL ÅKA PULKA!!!!!!!

2009-12-23 | 16:55:20

I could never be your woman


I could never be your woman
är en riktigt bra film! Jag har haft den på datorn hur läge som helst men aldrig orkat se den! Och nu har jag äntligen gjort det! Den är riktigt bra! Till er som inte har sett den, se den!
2009-12-23 | 16:52:42

How i met your mother

Nu har jag och kära Fredrik tittat på massa avsnitt med How i met your mother! haha, det är så gryymt:) Fredrik lyssnar sönder på jävla raggarmusik The baseballs- umbrella! Ååh, blir såå tjee på den! haha, har bättre musik på min dator som jag gillar ! Fullt upp med att lyssa på Nickelback!:) <3

2009-12-23 | 14:17:11

Jobb

Klockan är två och jag har inte gått ur sängen ännu?! Fredrik ligger brevid mig och sover! Har suttit nu någon timme och kollat på jobb utomlands, har sökt i Grekland och cypern hittils! Det är två månder i sommar isf! Finns ingen chans att jag kommer att få det , men det var en rolig grej! Ska söka vidare på anda ställen nu! :)
2009-12-23 | 00:36:28

NYÅÅÅR

Ett exempel på klädsel till nyår!







(Lockigt hår)











2009-12-22 | 23:52:16

Nyår

Ett bra exempel på nyårs makeup!

Hon har använt sig av produkter från makeup store.
Här har ni hennes lista på vad:

  • Hightechlighter Platina
  • M/S Pollution, Satin
  • E/D Cool, Latin, Artiqa, Crystal
  • Glitter Hologram med mixing liquid
  • Cake eyeliner black
  • Eyepencil Darkest shadow
  • Lash art single band


Jag verkligen avgudar denhär tjejen, Hon är så jävla grym på att sminka!
Av: Linda
2009-12-22 | 21:44:14

<3

Jag älskar Nickelback och den här låten
2009-12-22 | 21:11:56

dan för dan före doppardan

Tjeenapeeenaaa! Idag har det varit en låång dag! Började med att jag gick upp tidigt, phu. Duschade gjorde mig iordning osv, sen kom min coola moster och hämtade mig, så åkte vi till Norge. Åkte först hem till Jan och sen vidare mot kyrkan där det var begravning för en tjej som dog för någon vecka sen! Mötte upp mamma och Kenneth där, jag kände inte henne så jag var inte med. Kenneth körde mig till mimmi och morfar!:) Satt där länge och pratade med dem. .Sen kom mamma tillbaka.. Gick ut och handlade för mimmi och morfar, och sen gick vi tillbaks igen, tog en kopp kaffe och åkte sen till Nordby, Handlade godis och lite mat på jobbet, skönt att se alla andra djur sitta och jobba och att jag själv slipper! phuuu . Åt även på max! Det var väldigt gott! Sen åkte vi vidare hem till moster och kikade lite där, efter ca 20 minuter åkte vi hem till pappa för att hämta Jennifer och Marius.. Å sen var det den lååånga vägen hem till mamma. .Jag somnade eefter 5 minuter så resan gick ganska fort för min del! När jag vaknade så var det snöoväder.. Fyfasiken.. Hann inte mer än att komma in genom dörren hemma, då tycker Fredrik att jag ska ta mig hem till honom, så jag mötte upp Linus och Kenny vid grillen så släppte dem av mig på vägen hem. Snällt av dem! :) Så nu sitter jag här helt slut hemma hos babyboy, och han grejar med en jävla dator. Visste väl att han hade en baktanke med att jag skulle komma hit haha! kul eftersom vi inte har setts sen i torsdags så. haha!
Fredrik tror han är grym, för han fick ihop en dator. Men vafan, låt han trot. haha!
Imorgon vill jag gärna åka pulka någonstans med! det är en tradition! Men alla mina traditioner försvinner! Jag har inte ens varit på Liseberg i år?!?!?! Då är det illa, jag är faktiskt besviken på mig själv! Har varit där i alla år jag har levt tror jag. Och först nu skiter jag i det!? Dum jag är.. Nog om det, jag ska söka sommarjobb i Norge nu hade jag tänkt! Tjääna FETA pengar! Eftersom jag "förhoppningsvis" har körkort i maj/juni så blir de galant om jag bor hos pappa över sommaren!:) Tjänar typ trippla pengar var jag gör nu! :) Ska kika runt lite på vad som finns och vara ute i god tid tänkte jag!:) Får jag inget som jag antaligen inte får, så får jag stanna kvar på nordby med alla idiotiska kunder!:)
2009-12-22 | 09:06:34

R.I.P



R.I.P gammel mormor 22/12.2009

Det är sjukt vad folk försvinner från oss jämt. Det var får vara slut med det. Gammelmormor blev 90 år så hon ska vara nöjd över att hon levde ett så långt och friskt liv som hon gjorde. Men från andra sidan så är det folk som går bort nätt och jämt. Vi alla måste vara rädda om våra liv!


2009-12-22 | 09:04:39

hihi:)

Godmorgon! Idag är jag ledig men är ändå upp innan nio?! jaja, jag ska ju åka till Norge och trakassera dem lite nu.  Även hälsa på mormor och morfar! Det ska faktiskt bli kul.. Blev en aning försenad idag igen för jag skulle varit uppe klockan 8!!! Men vad så himlans trött idag, men hittils har jag iaf hunnit ducha! Och nu ska jag ner och sminka mig! Min kära Moster kommer 09.45 och hämtar mig. Idag ska jag träffa Fredrik också, inte gjort de sen i torsdags, eller a, vi sov över till fredan men jag åkte till Strömstad klockan 7 på morgonen, Så hann inte säga speciellt mycket.  jaja nu ska jag sminka mig:) houj
2009-12-22 | 01:22:22

v.52

God kväll! Nu har jag äntligen jobbat klart mina 4/4 dagar! (Y) Idag var den värsta dagen! fy, jag ville bara hem hela tiden. Och det var sjukt mycket folk där. Förstår inte att alla jävla norskar ens orkar åka dit när det är så mycket folk runtomkring.phu..

pappa hämtade iaf mig och Linda på jobbet! Körde henne till Mikaela och sen åkte vi hem. Tjötade lite och jag vann precis 500 kan man säga! Om dem inte lurar mig. ni får veta vad eller varför när jag får ett bevisbrev om det stämmer eller inte. :)

Imorgon bitti ska jag åka till Norge. Ska bli kul att träffa mimmi och morfar, det var så längesedan nu! Efter det ska jag åka och handla på mitt jobb.. Sen åker jag vidare hem till Frändefors.

För övrigt så har min dator blivit helt kass, den är skit trög och jag kan knappt trycka på något utan att det ska ta en halvtimma att komma nånstans, Datorn har varit på i några veckor nu! Kan bero på det. Så nu ska jag lägga mig och se på film, ( som jag har somnat till 4 nätter i rad nu) och om jag inte somnar så ska jag vara duktig och stänga av min dator så den inte blir kaput. :) Har kollat igenom massa roliga bilder på min dator nu i nån timme. Trög som fan och många bilder! haha:) Tänkte lägga upp en gammal bild från balen i 9an, drygt 2 år sedan nu. jaja nog om det. Sov gott för det ska jag!

Balen i 9:an

2009-12-21 | 11:01:31

Stress nej?

Jag har hunnit göra mig iordning, och som ni kanske ser  eftersom jag sitter här och skriver om ingenting, så har jag tid över..  Moster kör mig till bussen, vilket gör att jag sparar massa minuter. haha:) Nu hinner jag fan inte skriva mer! Måste hitta pengar! Pusshej


Så här mycket vill jag jobba just nu! Phuu..
2009-12-21 | 10:05:46

Godmorgon

Godmorgon allesammans! Nu är klockan så mycket som tio och jag börjar jobba om 2 timmar.. Sista dagen! Sen är jag ledig i tre veckor! Det känns så jäävla gött! jaja, imorgon ska jag förhoppningsvis till Norge också. Det ska bli mysigt. Senare ut över kvällen så åker jag hem till mamma och stannar där ett tag. :) Men nu måste jag gå upp! har ingen lust för det är kallt och jobbt, men bussen går om en timma! Är redan försenad! :) Have a nice day.

En trött Linn som ska gå upp ur sängen exakt NU!
2009-12-21 | 00:32:50

Slagfs

Nu ska jag lägga mig och sova! är helt slut efter denna långa dag! Glömde även säga en sak förut! Jag + Jonna är med på NORSKTV! En serie på tv3NO om galna norskar som handlar i Sverige! ;D haha, det borde ni kollla!:)
2009-12-21 | 00:07:16

R.I.P


Det är helt sjukt att en så ung skådespelare bara försvinner. "Man kan inte tro det är sant." Hon var verkligen gryym.
Jag trodde det var ett skämt när jag läste det (på aftonbladet.se). Även om det är en "kändis" så tar man åt sig. fy.
Hjärtstillestånd
Brittany Murphy hade drabbats av hjärtstillestånd, räddningstjänsten påbörjade hjärt- och lungräddning så fort de anlänt till bostaden, men 32-åringen svarade aldrig på behandlingen. Murphy fördes till sjukhuset Cedars-Sinai Medical Center. Där dödförklarades hon 10:04 säger sjukhusets taleskvinna Sally Stewar.

Lite kort fakta om Brittany murphy:
  • Brittany Murphy var en amerikansk skådespelerska och sångerska.
  • Hon föddes 1977 i Atlanta, Georgia.
  • Murphy slog igenom i filmen "Clueless" 1995 och har bland annat medverkat i är "Stulna år", "Dont't say a Word", "8 Mile", och "Sin City". Hon medverkar även i "Sin City 2" som släpps nästa år.
  • Hon fick en hit 2006 med låten "Faster Kill Pussycat" med Paul Oakenfold.
  • Brittany Murphy dejtade tidigare skådespelaren Ashton Kutcher.
  • 2006 gifte hon hon sig med manusförfattaren Simon Monjack .
2009-12-20 | 22:11:19

Jobb söndag

Äntligen hemma efter låång dag på jobbet! Men tro det eller ej, det har varit riktigt jul att jobba idag, kan bero på att jag har jobbat med suusie cuue och Jonna! haha. Annars hade det nog inte varit kul.. fyy, idag slocknade HELA köpcentret. Någon hände?! "branluckorna" i taket öppnades pga brand nånting? Blev ISKALLT! jaja, det löste sig tillslut de med.

Nordby ropar ut i högtalarna: " Klockan är nu 9 och butiken stänger så gå mot kassorna nu"
En norsk gubbe går till Eriks kassa, Men då stänger Jonna igen bommen framför gubben..
Erik: "vafan gör du såför?"
Gubben tittar på Jonna..
Jonna frågar gubben " jaha, får man handla efter stängning i norge?!"
hahahaha, så jävla kul, att jag inte skrattade ihjäl mig! haha:)

Imorgon ska jag jobba 12 - 21.30 igen.. kommer vara gööör tråkigt, ingen rolig som jobbar typ! jaja, det får väl gåå.. Sen är jag låångledig:)
2009-12-20 | 11:20:08

Shopping

Sitter och väntar på att Sandra och Larsa ska komma å hämta mig, så under tiden tittade jag lite på Bubbelrooms hemsida. Och där hittade jag ganska mycket fint! Tänk lägg ut några saker här!:)

www.bubbelroom.se




2009-12-20 | 10:26:42

arbetare

GODMORGON! Phu, ligger i sängen och har precis vaknat! Börjar jobba om 1,5 timmar.. Ingen rolig tanke. menmen, har jag nåt val? nej.. ska bara jobba idag och imorgon sen är jag så ledig så jag kan göra vad jag vill. Goa pengar är det också. Får försöka se de på den positiva sidan! Sen så är det bara roliga jag jobbar med också idag! Det är brabrabra. haha. jaja, nu måste jag stå upp! Skriver mer ikväll om jag inte är allt för trött! phu, pusshej
2009-12-20 | 01:13:40

dagdrömmer

Har suttit och kollat igenom typ alla mina bilder på datorn nu! Och det var en sak som verkligen slog mig! Det var att jag verkligen vill utomlands snart igen. Jag bokstavligen hatar kyla! Man kan inte gå ut att röka för då fryser man ihjäl! Men ändå gör man ut! haha, Tänkte lägga upp lite bilder från spanien 09 med Sandra och Elin.

Jag säger bara bruuun istället för "blåvit"
(Ganska förliten bikini så fick sudda lite)






2009-12-20 | 00:21:08

Fix

Hej allihop!
Nu har jag suttit och grejat lite med designen igen! Bli aldrig nöjd! och vill ha en fin header, men har ingen fin bild så jag får ta den gamla tråkiga igen.. :)

För övrigt så har jag inte gjort speciellt mycket på sistonde! Idag och igår jobbade jag stenhårt! Två dagar kvar sen lååångledig! Ska bli riktigt skönt! Nu ska jag fixa klart det sista! Skriver sen!:)
2009-12-18 | 23:40:10

Fixar

Just nu: ändrar bloggdesignen!:)
2009-12-14 | 22:03:49

v.51

Det är redan vecka 51 och imorgon fyller min pojkvän år! Eller rättaresagt om 2 timmar exakt.  Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Varit iskolan, skaffat papp. Gått hem och sen har jag varit med Jonna. Skrattat åt Rebecca lite också. Men sen gav hon mig ett bra tips! Att ta ett varmt bad. Så jag gjorde det. Nu ligger jag i sängen och ska titta på paradise hotel.

Hittade hur många fina klänningar som helst förut! Vet inte vilken jag ska köpa! Blir helt galen.:)

Imorgon ska jag först göra mattebajsprov. Sen ska jag vara i skolan sen ska jag åka till Vbg och träffa Rebecca gummsan, så sticker vi till siba så köper jag present till Fredrik! Snacka om att vara ute i god tid. haha, men ena presenten är faktiskt klar! måste bara finslipa lite. Sen ska jag åka hem till mamma och ta med mig en tårta!:)
får även lön imorgon, 3600:- wie
Hejsveeej
2009-12-14 | 01:52:42

Hej

Äntligen har jag kommit på vad jag ska ge till Fredrik!:) Woho, Jag är bäst!
Jag och Jonna har världens planer nu i veckan!:)
2009-12-12 | 22:40:34

slappt

I torsdags åkte jag till mamma,tog de lugnt och sov!
I fredags vaknade jag, åkte till håby med mamma för att hämta Marre, sen hämtade vi Jonna i lägenheten. Så åkte vi hem och gjorde oss iordning för att sen dra till Joel! Helt okej kväll, trevligt!:*
Idag var jag bakfull och slö, jag är verkligen helt slut! Är bjuden på utflyttningsfest hos Krus men har ingen lust alls att gå någonstans! Sitter hemma hos Fredrik och bara tar de super cooolt. Har varit på lussebandy och tittat på Fredrik,Kenny och Stampe + mer, när de spelade. Alla åkte på stryk sista matchen så dem åkte ut. haha! Nu ska jag nörda vidare!

Hejhej
2009-12-10 | 20:19:49

v50

Hejsan hoppsan! Igår bowlade jag med Jonna Fredrik och Anton! Heelt okej eftersom jag typ vann!:D haha, lååång natt inatt! Och nu är jag hos mamma och är jätte trött! hejsvej
2009-12-09 | 12:39:07

Onsdag v51

Sitter i skolan nu! Idag vaknade jag och Jonna på tok försent igen! Men hinner fortfarande till skolan:) Började med Svenska, kollade klart på Narnia! Den är faktiskt bra. Det var ca 3 år sedan om inte mer, jag såg den första gången! Och även sista innan nu! Sen hade vi hantverk, och då arbetade vi i grupper, elle a två och två, så jag och Jonna var ihop! Och gjorde spolar först, lite svårt ibörjan med sen fick vi fan in tekninken så det gick kanon bra! Gjorde även hårinpackning på dockorna, (vilket behövdes) Efter alla tänger och skit så har håret blivit jätte dåligt på dem. Men nu är det mycket bättre.!

Nu har vi precis varit och ätit i den äckliga lilla matsalen vi har tills Februari! Åt spagetti och köttfärssås smakade koskit! på riktigt alltså! :* Blää! Tvingade i mig det jag hade tagit, sen tog jag ett faktiskt gott knäckebröd och gick ut.

Pratade precis med madelene en snabbis! Och snart ska jag ner till idrotten för att träna:) haha, sen runt 16.30 kommer Fredrik! Och då ska vi bowla! billigt och bra!:) Skriver med sen, för jag ska dra nu! Hoouj
2009-12-09 | 00:05:15

Korkad


har lyckats få sitt örhänge, eller ja. "pluppen" att gro in i örat! Det rinner blod och man ser bara ett avlångt hål?!


OBS: Detta är inte Jonnas öra! Men det är ungefär så det ser ut om man kollar noga! Blä
2009-12-08 | 21:55:47

busigt

haha, gryyym jue!
spola fram till 0:18 och lyssna noga till och med 0:28.. haha
2009-12-08 | 18:27:39

Musik är livet

Min älsklings musiklista som är den bästa just nu! Det går inte att tröttna på dem! Aldrig.
(Listan är inte i någon speciellt favorit ordning)
  • Tik tok- Kesha
  • Meet me halfway- Black eyed peas
  • I got a feeling - Black eyed peas
  • Empire state of mine- Jay-Z
  • Down- Jay Sean, Lil wayne
  • Fireflies- Owl City
  • Run this town- Jay-Z, Rihanna
  • 3- Britney Spears
  • Bad romance - Lady gaga
  • Paparazzi- Lady gaga
  • Party in the U.S.A - Miley Cyrus
  • Replay- Iyas
  • Wathcha say- Jason Derulo
  • Sweet dreams - Beyoncé
2009-12-07 | 23:44:19

Måndag v50

Hej och hå allesammans! Idag har jag varit duktig hela daagen nästan! :* Började med att stå upp tröttaare än någonsin, men det var bara att börja göra sig redo för skolan. skickade in kulturkroppspråk på försäljning och service idag.:) Har även läst ut en jävla bok på 2 timmar.. phu. Läsloggen var tvungen att vara inne imorgon. Så nu fick jag sätta mig och läsa en bok eftersom jag inte hade fått tummen ur innan..Jag läste Pojken som kallades det. Jag har börjat läsa den tusen gånger tror jag. Men aldrig läst ut den. Så nu har jag gjort det! Och den var fruktansvärt hemsk..fy.. En sån mamma skulle inte jag vela ha! :O  Massa tråkigt i skolan idag för övrigt, när vi slutade gick jag och Jonna runt till några frisör salonger och kikade lite. Sen gick vi hem och tvättade, lagade mat, städade lite, tvättade, pluggade, tvättade,pluggade,åt och nu har vi precis hämtat de sista från tvätten! fy , skönt att allt sånt klart!:) Än så länge så har jag lämnat in 4 jobbiga lååånga arbeten som jag äntligen har gjort klart!! sån jädra frihet att slippa tänka på det! Har bara två saker kvar att göra nu, och det är ingen bråska med det, men ändå skönt att bli kvitt det! Så jag och Jonna ska göra klart det imorgon. :) Blev inget pepparkakshus idag. Hann fan inte, men får ta det imorgon!:)

Klart hittils
  • Ledarskapsfilosofin
  • Utvärdering
  • Driv egen salong
  • Läslogg
Äntligen.. Så himla glad! Gjorde halva hantverken förut, men så hängde sig datorn, så det försvann! Kul för mig, får göra om det imorgon.Gud vad skönt att bli klar med allt!

Förut skulle jag och Jonna prova att göra något nytt till vardagsmat! haha, det blev nån mexikans gryta med currysmak, den var HUUUR stark som helst. Jag trodde Jonna skämtade när hon slängde sig under kranen och drack vatten! haha, men nej fyfan! gick knappt att äta. Eller rättaresagt! gick inte att dricka, inte utan 10 glas vatten iaf!



Och vi har det riktigt fint och mysigt med allt julpynt i lägenheten nu!:) Allt är rent och fint! Ingen tvätt eller något:) Underbart!


2009-12-07 | 01:27:10

V49

Har inte skrivit speciellt mycket på sistonde! Har väl inte haft något vettigt att skriva heller men! Jag åkte till mamma i onsdags, var med Fredrik hela dagen! Mysigt. var ledig torsdag och Fredag så stannade kvar hos mamma de dagarna! I torsdags började jag bli sjuk! fy, Men jag och mamm åkte ner till stan (vbg) så köpte hon ett linne, och det har varit ett jävla tröt om det! haha, det ska bytas för andra gången nu!:) helt cpp, Jag fick henne att gå och klippa sig också! haha,det var ganska kul precis efteråt men sen när hon fick göra iordning det själv så blev det fint! Gick till Jimmy en sväng på kvällen med han å Eric! sen kom Iz också! Gick sen hem och tittade på flickan som lekte med elden, ( för andra gången) mamma och dem hade inte sett den så jag såg den med dom.. Sen kollade jag på en av Johan falk filmerna, och får syn på min photoshop lärare där?! Han är värsta gangstern, mördar en kille och skit. haha, inte lika lätt att ta filmen seriöst då. Men Johan falk filmerna är grymt bra! Har sett allihop nu tror jag. Hoppas att de kommer fler. För jag älskar dem! I Fredags morgon så gjorde jag inget speciellt.. Vaknade ganska sent! Sen åkte jag Jennifer och baby upp till Strömstad och tillbringade resten av helgen där! Jobbade en sväng i lördags! massa folk, fyfyyy. Tacka gud för att Jonna jobbade så jag överlevde dagen! Mådde verkligen inte bra! ont i halsen och hostade kunderna upp i fejan hela tiden! Men jag gav mig fan på att klara hela dagen! Jag klarade det tillslut men igår när jag skulle sova fick jag panik! Fick knappt luft, kände mig helt instängd och var tvungen att öppna mitt fönster! Det är redan iskallt som det är på mitt rum redan! Och imorse när jag vaknade så mådde jag skit! Ringde upp till jobbet och sjukanmälde mig! Inget roligt. Jobbade egentligen perfekt tid och förlorade massa pengar på det! Menmen , det är sånt som händer! Vad ska jag göra åt saken?! Åkte hem till Udvl runt 19.00 Julpyntade lite och pluggade! Nu ska jag sova så jag mår bättre imorgon!:) Gonatt
2009-12-06 | 23:22:22

ooh så kul.:)

CLUB NORDIC GOES WHITEPARTY

Lördagen den 12 December i GOTHIA ARENA i Göteborg

Swedish Leading Dance Event

Vem kan glömma kvällen, den 30 maj, 2009 , när Club Nordic reste taket i Svenska Mässan. Det var verkligen en kväll att minnas. Med STORT NÖJE kommer Club Nordic presentera en ny SHOW!

White Party 2009

Lördagen Den 12 december: 21-02 gör vi det igen i GOTHIA ARENA!

Sveriges STÖRSTA Dance Event

Pallar du trycket?
Denna kväll är det DRESSCODE WHITE.
Dvs, alla ska bära så vita kläder som möjligt! Tillsammans med de vita kläderna och vår lasershow skapas en cool effekt som får alla kläder att lysa upp i häftig blålila färg!

Vi kommer ösa på kvällen med:

-          NORDENS STÖRSTA LASERSHOWS! (Fetaste laserpaketet som någonsin körts i Sverige efter att gjort shower till TIËSTO, ARMIN VAN BUREN, Q-DANCE b.la.) Över 10 st LASRAR!
-          The Largest & Biggest Laser and white show ever!
-          GRATIS LYSSTAVAR TILL ALLA !
-          NRJ - ENERGY AT THE CLUB - LIVE
-          Skybeams som lyser upp himlen utanför!
-          Över 4.000 festglada ungdomar från hela LANDET! (Lokal GOTHIA ARENA, GÖTEBORG)
-          Mikael Weermets: Resident DJ - Ministry Of Sound Scandinavia. Warmup DJ till Tiesto, David Guetta, Eric Prydz
-           Pyroteknik & Konfetti
-          Och massvis med överraskningar!


You need...
You love...
You want...

Club Nordic White Party 2009 !

Bussar till GOTHIA ARENA (Göteborg), 12 december kommer att arrangeras från följande städer tur & retur:

Fler bussar från andra städer kommer att tillkomma. Kontaktperson till varje stad finns på hemsidan.

- Stockholm 2-3 st bussar
- Örebro
- Jönköping
- Helsingborg
- Halmstad
- Skövde
- Uddevalla
- Malmö

www.clubnordic.se

Biljett: 130kr
Dörr: 160kr

Biljetter köper du på ROCKS Music and Movies CD butiken i nordstan i femmanhuset nedre plan eller på Rocks i Kungsbacka i Kungsmässan. Eller av någon av våra biljettförsäljare, listan med säljare hittar du under fliken Biljetter på vår hemsida. Det går även att köpa sina biljetter på TICNET eller närmaste ATG ombud runt hela Sverige, dock tillkommer en service avgift på 20 kr när man köper via TICNET/ ATG ombud.

För mer info kontakta:
Daniel 0735-52 51 68
Mail: [email protected]
Msn: [email protected]

Gustav 0706-42 70 86
Msn/Mail : [email protected]

Rasmus 0735-29 58 07
Msn/Mail: [email protected]

Mycket kärlek!

MVH
Club Nordic Crew
2009-12-06 | 01:21:49

Trassel

Hej! jag vet att det är skitrörigt på bloggen just nu! Håller på att ändrar design, och kan inte bestämma mig!:) Klar om nån dag, för nu ska jag lägga mig och sova!Jobb imorgon igen.. puhy.
2009-12-05 | 00:43:39

Fredag

Mys med Fredrik i strömstad.. Jobb imorgon! Inte lika mysigt..
2009-12-01 | 23:49:04

One tree hill. <3


Jag har en svag känsla av att One tree hill börjar dra sig mot slutet nu! Har precis tittar på avsnitt 11 i säsong 7. Och jag är rädd för att det inte kommer så många mer avsnitt heller! Allt är bara kaos i det avsnittet. Jag blev så arg att jag nästan kasta datorn i väggen alltså! Shit. inte bra. Jag längtar tills nästa tisdag när nästa avsnitt kommer ut, så hoppas jag verkligen att saker och ting faller på plats igen. Har suttit och spanat runt lite, och har fått se att Austin Nichols (julian) är sedan en tid tillbaka ihop med skådisen Sophia Bush (Brooke Davis) som också spelar med i One Tree Hill. Vilket är en jävla tur för dem!:) För så som det ser ut just nu så går hela oth världen under. Åh vill verkligen inte!

 

 

 

 

2009-12-01 | 16:38:10

pussi magen

Hej och hå! Nu sitter jag hemma och äter Naturgodis och dricker loka! :) MUUMMA! Tittar på Oth just nu med, sen blir det att titta klart på flickan som lekte med elden. :) Den är sååå spännande justnu:) Och en stor sak som jag måste berätta är att Mina kära klass kompisar.. Speciellt Malin.. Tvingade mig att ta svininfluenas sprutan idag (vadå påverkas av grupptryck) haha Men nu har jag iaf gjort det för några timmar sedan! Skönt det.. :* Att jag vågade, det förstår jag inte.. HATAR sprutor över allt annat nästan.. Men det värsta är att det knappt stack till i armen.. Jag har inte ens ont någonstans! Hade lite ont i början men det gick snabbt över igen! Alla säger att jag inte kommer kunna röra mig imorgn, men det återstår ju att se!  Jaja, ska titta på flickan som lekte med elden nu! skriver sen! KÖSSS
2009-12-01 | 11:01:36

Peppisar

Godmorgon! Jävligt trött idag! Kom ivägtill skolan, hade matte i 2 H. Jag och Malin tog det med lugn och ro i vårt egna lilla hemliga rum.. haha, nu ska jag ha Svenska! Och sen Hantverk! och efter det leker jag och Jonna, vi har ju julpyntat nu! Så vi ska baka peppakakor!:*