2010-03-27 | 21:38:51

Good life!

I torsdags så åkte jag och Malin till Strömstad eftersom hon skulle söka sommarjobb här! vilket hon gjorde, och får svar efter påsk!:) Det vi gjorde under dagen var väl att åka runt till olika människor och äta! haha, avslutade kvällen med Homeparty hos Veronica!:) Jätte mysigt.
I igår (fredags) var helt underbar! Började med att jag å Malin gjorde oss iordning, så kom Ida och Izabelle hit! Så drog vi ner på stan å fikade, Som ni ser på bilden här under så tog Malin å Ida "cyklen" runt stan, var nära på att skratta ihjäl mig! haha.. Nog om det, sen åkte vi hem till mig, alla utom Izabelle för hon skulle hem.Laila hämtade oss på konsum, och hämtade även ut min superduper dyra BH som absolut var värt pengarna! Jag älskar den!:))) sen hoppar vi in i bilen, så har min deklaration kommit, hm, suck tänkte jag , restskatt i mitt hjärta! phu, nejdå! jag får nästan 6000 tillbaka på skatten och det är så jävla underbart att jag inte vet vart jag ska ta vägen!:D haha. Kom hem till mig, så stack Malin hem! så var det bara jag och Ida kvar! Vi hade planerat vår kväll som myskväll. haha, vilket det absolut inte blev! Blev helt tvärtom! Började med att Jonas sa att vi skulle komma till Fredrik, Orkade inte först men sen så ryckte vi upp oss å drog dit!:) Sen gick vi vidare till Johan, satt där! Drack några öl! Sen skulle vi köpa cigg på park(bar,resturang,bio), fastnade där en stund med, sen orkade inte jag å Ida med grabbarna mer där, (fanns inga cigg där heller). Så hon lurade med mig till Laholmen för att köpa där i en automat, jaja tänkte jag. Kom dit, hopp, fick köpt cigg!:) Sen Fick vi för oss att prova gå in på O2. Vilket gick galant, trodde aldrig vi skulle komma in, men det var inga problem! haha, och där nere resten av kvällen var otroligt!:D så jävla kul, Kanske inte lika kul att Ida tömde sitt konto på 1000 kronor men, haha! Galen! Va där tills de stängde, 3 kanske.. Sen vela vi runt på stan slutade med att vi var hemma halv 5 imorse, ( började jobba kl 10.30). Hemskt att vakna imorse och gå till jobbet, men det var verkligen värt det! Ida gjorde min kväll till en av de roligaste på riktigt länge! haha.. tillexempel, vi satt å kollade på folk som dansade och gjorde bort sig, så skulle Ida göra tummen upp och slår ner mitt ölglas rakt i mitt knä, (0,5 L) ganska blött, och lyckas även krossa det! haha, helt sjukt! Men jävligt kul! Idag har jag alltså jobbat, var inte riktigt med i huvudet när ja vaknade men sen gick det allt bra!:) Äntligen har jag kommit hem och nu ska jag snart ut tror jag , kanske blir cod ikväll, vi får se vad jag har råd med! haha:)
2010-03-24 | 23:08:44

Izabell.

Hallå! Har precis kommit hem till Fredrik efter en tur hos Jimmy! Där var Sven Fredrik Jimmy och Izabell! Killarna var ute och cyklade så jag stannade kvar inne med Izabell! Såhär kul hade vi det den stunden! 

Hon har en hälsning till er också!:)


2010-03-18 | 12:57:25

Förlåt för dålig uppdatering

ojojoj, nu var det längesedan jag skrev något här i bloggen.! Det har hänt mycket sen senast,
  • Maniky
  • Jobbat
  • Personalfest
  • Tatuering
  • Lön
  • Risk1an, avklarad.
  • Körlektion
  • Jimmy 18 Eric 20
  • Trasig mobil
  • Malin har sökt jobb på mitt jobb;)
Manikyr:)
Jimmy  och Izabell smakar på Chai för första gången!
Personalfest (skitskul)
Tatuerad<3
Jobbet (tjäna feta cash) haha
Mitt "underbara" jobb. :)
Här har även Malin sökt jobb också, de kan bli skitskoj!:D Hon åker med mig upp till Strömstad nästa torsdag, (om en vecka idag) och så ska vi upp till Nordby så hon får prata med Rita så får vi se om hon får jobbet eller inte!:)
2010-03-10 | 23:05:07

Onsdag!

Godkväll. Idag har varit en jävligt lång dag! Dagen började med prov, med tanke på att jag inte pluggade särskilt mycket så gick det jävligt bra! Fick VG ! jaja. Nog om det! sen hade vi hantverk! Sen gick jag jonna och malin hem och la oss en sväng, sen kom Jonna. Då gick Malin och Nadine precis! Och sen somnade jag och jona, jag blev tvungen att stå upp för jag hade körlektion tio i 5. Hade verkligen ingen lust alls, men hade inget val! Jonna låg kvar och sov så gott, Efter att jag hade kör klart med Sture , haha ( det gick jätte bra) så drog jag till agneberg och träffade Penny, Johanna, Angelica, Sandra och Karoline! Så sminkade vi lite och så på en balmässa dem hade där idag! Det gick bra. Var inte speciellt mycket att göra men! jaja, kom hem iallfall. Så kom Ida Dahlby hit! Åt god mat och pratade skit en stund!
Jag har letat efter klänning i flera dagar nu, på alla möjliga hemsidor! Har inte hittat någon. Men idag, så gav Nadine mig ett tips på en super bra sida! Där hittade jag denhär skönheten! Kan verkligen inte släppa taget om den! Synd är att jag inte kan beställa med mitt kort eftersom jag inte har visa, så måste fjäska med pappa nu när jag kommer till Strömstad ihelgen! Så jäävla snygg!

2010-03-09 | 23:33:06

:D

Idag har jag varit med Sandra Ida och Jonna hela dagen! Jätte mysigt har de varit!:) Fast lite konstiga människor som är dumma i huvudet bara, dessa jävla strömstadbor! Blir så arg! Skönt att jag inte är kvar i den skiten, har skapat ny skit häristället! haha.. Tycker så synd om lilla Sandra som måste stå där i mitten och vara något jävla mellansting! jaja, orkar inte lägga ner mer energi på det!:)
Imorgon ska jag har körlektion och så! spännande. Ska nog träffa Fredrik också hoppas jag!:) hihi,
Sov gott sötnosar!
2010-03-08 | 19:13:57

Måndag.

Skönt att vi inte hade någon lärare de sista två lektionerna "bild och form" Det blev istället massa bovar som busade runt på skolan, här har ni en och en halv av dem!:) 

Sen gick jag och Jonna hem, och kände för att stor städa! Började flytta på lite saker, sketet som fan! så jag passade på att ta några kort!
Tog ett jävla tag, och tröttnade rejält tillslut! Men nu är det fint och alla är glada och nöjda!:)
2010-03-08 | 13:39:52

Pinsamma norskar

Jag och Jonna satt precis och tittade på dehär programmet som har börjat sändas på tv3 NO. haha, ganska kul faktiskt! :) Eftersom dom filmar från Nordby köpcenter så är det många kända ansikten med, har jag otur så kanske mitt eget! haha:D Nu ska jag nog gå hem! Pusshej
2010-03-05 | 12:12:30

TATTOOO<3

Jag bara längtar och längtar tills nästa måndag när jag får min lön och får tatuera mig! Jag går varje dag och oroar mig för hur jävla ont det kommer göra, men vafan. Det är en smärta i max 1 H sen är det över! Vad är det att gnälla över! :) Jag har två texter jag inte kan bestämma mig för vilken jag kan ta, ( egentligen till jag ha en annan men det blir för långt!) Så för att det ska passa bra in till längd osv ¨på ryggen har jag valt  "Jag flyger med egna vingar!" Eller "Life is a gift, take care of it!". Jag tror att det kommer bli den första texten! Men vi får se hur det passar! hihi, nervös! Pussis
 
2010-03-05 | 11:16:02

hej

God morgon! Så jävla skönt väder idag igen! Har precis vaknat, eller a, för en stund sedan! haha. och nu ska jag gå ut och gå en promenad i det fina vädret, mumma.. Sen ska jag inte å cykla lite, sen blir det frukost och dusch! pusssis


Vad händer idag gott folk?!?!!:))))

Jag kan inte sluta tänka på min tatuering heller, böhö, Olängat såå jävla mycket tills jag ska göra den! Men längtaar såååå mycket tills den är klar!:)
2010-03-04 | 12:14:42

resor

Nu sitter jag i skolan och pratar om utomlands resor med några små söta klasskompisar! Gud vad roligt!:) sen ska jag till mammi! Åh, vill utomlands nu! Till Rhodos och träffa Mikaela!:)
2010-03-03 | 19:53:59

pussis

Nu har jag precis varit ute och gått låångt med Jonna och Malin!! Jätte skönt var det! :) Glömde dock att dricka våran dricka, haha! Får ta den imorgon istället! Gå kvälls promenix imorgon igen! Det är så himla skönt att komma ut i den friska luften! mm, love it! Nu är det enda som återstår en smal linn med tatuering! haaha! Nej nu ska jag äta kiwi! Pussis
2010-03-03 | 15:15:23

TRÄNING OCH FRUKT OCH DRYCK!

Hej alla glada folk! Idag är det jävligt fint väder! Hoppas solen skiner i flera veckor nu och att snön försvinner så vi kan gå till skolan i T-shirt och shorts! Fan vad underbart!
Idag har jag varit otroligt nyttig enligt mig själv! Äcklig fisk i skolan, så åt sallad! Sen köpte jag 3 kiwi, 1 apelsin, 1 äpple och vatten! Drog vidare till West coast, där vi tränade i en timme. hittade även en dryck, som gör att man förlorar 100 KCAL och det dubblar fettförminskningen om man tränar! Så vi slog till och köpte varsin sån! 25:- styck! Så snart ska vi ut och gå i det fina vädret! bränna lite fett vilket verkligen behövs när det gäller mig! haha, har även kollat lite på tatuerings pris och tider idag! Verkar gå ruggit bra för min del! Tatueringen blir troligtvis gjord 15 mars! Måndag om en och en halv vecka! Ajaj, har ångest men kommer älska det när jag är klar! :) Får se det så, ska man va fin får man lida pin! Eller vad säger ni ?


Här är den omtalade drycken jag köpte förut!


pussis
2010-03-03 | 00:46:05

Skills i One tree hill

Ska Skills i One tree hill hamna i Fängelse?!


One Tree Hills Antwon Tanner har fått sin dom.

Skådespelaren åkte dit för att ha sålt vidare stulna id-nummer för sammanlagt 10.000 dollar. Nu har domen fallit: tre månaders fängelse, med start den 30 april.

Tanner, känd för sin roll som basketstjärnan Skills i One Tree Hill, berättar att han skäms inför sin familj och fansen. Hans advokat skyller misstaget på dumhet och finansiella motgångar som bl.a. ledde till att skådespelaren blev av med sitt hem i Kalifornien.

Efter fängelsestraffet väntar ytterligare fem månader i husarrest.