2010-02-28 | 00:43:15

:D

God kväll. Idag har jag jobbat hela dagen lång, likadant imorgon! phu, men tjänar pengar iallafall!:) hm, och tänkte bara berätta att jag är glad nu! Hittade denna BH som fanns i min storlek! :D::D:D perfekt att ha under klänningar osv. Den kostade väldigt mycket men det får vara värt priset när man äntligen hittar något som passar! mm , underbart! Gonatt!
2010-02-27 | 00:10:39

natti

Nu har jag bestämt mig för vilken tatuering jag ska göra! ska kolla upp vad det kostar och så sen slår jag till! godnatt!
2010-02-26 | 22:01:37

TATUERINGAR

Jag har suttit och vela tatuera mig hur länge som helst, men har inte gjort det förens jag är säker på vad jag ska göra. Och nu har jag tittat på tatueringar i flera timmar för att hitta det som passar mig bäst! Bilderna här under är de jag har att välja mellan just nu som känns bäst! Såklart ändra texterna och så! Bara att jag måste få tid och pengar och modet så jag kan göra det! får jag bra lön så gör jag de den 15:onde! puss

2010-02-25 | 12:08:51

crazyy

Hej alla glada sura tjocka smala långa korta! :) Hoppas ni har haft ett bra lov hittils! Det har jag, varit jävligt lugnt faktiskt! En kväll var det väl kanske inte så lugnt men, ska se om jag är på så bra humör att jag vågar visa videon här. haha, helt sjuk! Jaja, jag lägger upp den så ni har något att håna resten av dagen FIlmen som kommer är från i fredags, och det var en heelgalen kväll. Jätte knäpp och konstigt, som om vi vore instängda i en lägenhet och inte kom ut. jaja, Det började med att jag Rebecca Tommy Dennis och Emil satt hemma hos Dennis och drack öl å kollade på hockey. Det var jätte trevligt. Sen kom Joel till Dennis å då fick vi för oss att åka till Joel och dricka vidare där, vi åkte väl från dennis runt 23.15 kom till stan joel köpte sprit osv. Sen var de sånt jävla snökaos så mitt inne i stan körde vi fast. Och kom ingenstans, Bilen bara spann. kallt som fan och snöa som fan, fick vi stå där och putta hur länge som helst.. Kom loss efter 30-45 minuter kanske. fyfan, jag såg ut som en neger sen när jag kom in till Joel. Mitt smink hade runnit i hela fejan och fyfan.. haha, sen var det galet hos Joel, kom 3 st från Trollhättan också, Jimmy,Lisa och Hanna. Dagen efter var ett helvete, 45 var avstängd, bussarna inställda, taxi kunde inte köra, vilket innebar att jag var fast i Vänersborg. Insöad hos Joel med 4 konstiga killar som var så jädra jobbiga att jag ville spy. haha. Rebecca lyckades ta sig hem tillslut lyckosten. Jag kom hem på söndag morgon ja. fyfan Helt underbart att komma hem kan jag ju säga. haha. Sen dess har de varit jävligt lugnt. Har varit och kollat på film hos Johan, Sen varit med Fredrik och igår var jag hemma hos Linus för första gången sen han flyttade. Satt med Rebeccas iphone hela kvällen typ, haha;) Ni kan läsa mer på Beccas blogg , http://beccaaaa.blogg.se/  jaja nu måste jag börja greja här hemma, ska åka till strömstad om 3 timmar, och jobbaaa hela helgen lång! phu.. :)
2010-02-14 | 22:00:28

massa hjärtan idag

Tjabba! Ihelgen har det varit bra, varit hund-katt-sandra vakt ihelgen! :) och jobbat, det har varit mysigt.. Nu är jag hemma hos baby och ska mysa framför beck, i stormens öga. sisådär på alla<3dag. Har inte lust att skriva så mkt just nu;) Men skriver mer imorgon när jag har min egna dumma dator! Kommer lite söta bilder också hoppas jag! Puss
Fredag: Grattis älskling till körkortet.
Lördag: Grattis Kenny 19 år och Stampes mamma som blev 40!
Söndag: Grattis Linn som är så snälll
2010-02-11 | 02:31:11

hehe

Godkväll/natt, sitter hemma hos stampe och efterlyst fungerar fan inte! jaja, ska kissa-..hejdå
2010-02-09 | 14:12:15

bus

Hej! idag är en ganska bra dag, jag har haft matte i 2 timmar, och det sög ,men överlevde. Sen gick jag till körskolan och körde lite, det gick ganska bra med tanke på att jag inte har kört någonting på två veckor.. Fick t.o.m köra i stan, läskigt.. ;) Jag har även bokat risk 1an  så det är klart. Riktigt skönt att ha de bokat. :) jaja, nu håller jag på och ska göra en frisyr på en docka, så jag får vä lsätta igång! eftersom Jonna försvann precis? :)
2010-02-09 | 00:45:34

Spelberoende?




När sonen spelade för mycket dataspel struntade mamma i att betala interneträkningen. Då mördade han henne.


En rumänsk 15-åring spelade enligt sin adoptivmamma för mycket "Counter-strike". Det tyckte han dock inte själv och fortsatte spela.

Mamman svarade med att sluta betala interneträkningen. När 15-åringen inte lyckades logga in på nätet för att spela blev han rasande, och högg ihjäl sin mor med 17 knivhugg, skriver Flatline.

Därefter åkte sonen till ett internetcafé där han kunde fortsätta spela Counter-strike. Ägaren märkte då inget ovanligt med 15-åringen.

Nu sitter han på en psykiatrisk klinik i väntan på rättegång.


Sjuk i huvudet ju!
2010-02-09 | 00:10:37

Linn johansson

Godkväll/natt! Nu sitter jag hemma i lägenheten med Jonna, Dennis Tommy och Emil åkte för en stund sedan, Trevligt med lite besök sådär på kvällskvisten!:) Imoron är det den värsta dagen i skolan, långdag!!!! Börjar med matte 2H halv 9 på morgonen, phu... inte kul, hatar det. Men om en vecka och tre dagar har jag lov så ska väl inte klaga.. jaja, jag har inte speciellt mycket att prata om! Har körlektion imorgon, phu.. tjatigt. jaja, jag har ett nytt band jag älskar att lyssna på kan jag säga också, dom är säkert gamla. men bra också!:)

Här har ni en bra låt !
2010-02-08 | 17:32:43

Krus tomtelåt


haha, Krus tomtelåt!
2010-02-08 | 15:20:13

Måndag

hej! Penny tjatar som fan, och hon försöker tvinga mig att gå hem nu, men jag orkar inte! phu, sitter i skolan och har precis slutat! har ingen större lust att röra mig just nu! Igår var jag hos Dennis och tittade på en jätte bra film! Jag orkar inte berätta om fredagen så mycket, så ni får gå in och läsa beccas blogg. http://beccaaaa.blogg.se.

Jag orkar inte skriva mer eftersom jag är så tusans trött! Pussshej
2010-02-08 | 12:28:28

Fredag hos Therese!



2010-02-07 | 14:41:12

helg

Tjena! Nu sitter jag hemma hos mamma , nästan nyvaken! Jag har haft en jätte bra helg faktiskt! Haft kul i princip hela tiden.. ;) I fredags var jag med Rebecca hela dagen! Det var jätte mysigt, jag lägger upp alla bilder jag har någon annan dag, typ imorgon!;) haha. och sen var vi på fest hos Therese! Och sen donken sen eric sen sova. typ:) Somnade hos eric, så min underbara malin hämtade mig dagen efter eftersom hon har fått sitt körkort! ;) så var hon hemma här med mig och mamma en sväng, sen åkte hon. så hoppade jag in i duschen och sen kom Dennis  å hämtade mig! Var med honom,Tommy,Emil hela kvällen! Emil W kom också och var med en sväng:D Köpte massa chips å så, och jag åt upp allt själv. Mådde bajsilla efteråt. haha. Sen åkte vi ut och åkte bil, hamnade i trollhättan helt plöstligt, jag var trött så det var inte så kul på nån fest, men vi drog efter typ 20 minuter. Tur det:) var hemma typ halv 3 inatt och nu ska jag fundera på vad jag ska göra idag! Stanna, eller åka till Uddevalla.. blir nog stanna, eftersom Anton ska till JOnna idag! hejdå

2010-02-05 | 14:46:17

grattis malin

Nu är jag hos Rebecca och det är ganska kul!: haha, måste bara bertätta att min älskade bästa vän Malin har fått sitt körkort idag ;D wohooo! GRATTIS!<3
2010-02-05 | 14:46:17

grattis malin

Nu är jag hos Rebecca och det är ganska kul!: haha, måste bara bertätta att min älskade bästa vän Malin har fått sitt körkort idag ;D wohooo! GRATTIS!<3
2010-02-04 | 11:47:41

photoshop

Photoshop nu snart mat sen Psykologi! skolan , och sen köpa kräm,efter det.. Mamma, Fredrik också!
2010-02-04 | 01:14:21

Skönhetssömn

Godkväll/natt. Ligger isängen och vill men kan inte sova!! phu.. Jag längtar tills imorgon kväll, för då är jag hos mamma. och på Fredag ska de bli kul hoppas jag!:) jag ska till överby med rebecca och sen ska vi fixa massa!;) spännande. jaja, jag måste försöka göra mig trött, sätta på en dålig film kanske? Jonna och Anton ligger å ser på film så jag kommer säkert inte kunna se på film då, inte kunna somna heller, Får se vad jag kan göra! pappa å Laila åker till USA imorgon bitt iockså! måste få tag på pappa innan så han sätter in mina pengar jag ska ha! Annars blir det inte roligt för mig! 200:- är allt jag äger just nu! phu, fattig. jaja, nog om det. Nu ska jag göra nåt! vet inte vad, men något. försöka sova, eftersom klockan är 01.13 och jag är pigg som en ja vad vet jag?! Blir nog ingen skönhetssömn än på ett tag! ;)

Godnatt alla ni som kan sova!!!!!
2010-02-03 | 20:38:35

.....

åh, mätt efter tacos!:) Nu ska jag och Jonna prova på att göra en egen milkshake (av glass) haha.. Tänkte att ni andra kan sätta er och titta på en bra sminkfilm sålänge!:)

2010-02-03 | 19:52:34

Snö

Nu har jag och Jonna precis kollat klart på "stenhuggarn" haha, den var 2 timmar lång , och jätte konstig helt  till slutet.. Man fatta ingenting i början, filmen utspelar sig på 2000 talet och början på  19000 talet, så man förstod först inte varför dem blandar de scenerna? men som jag sa, det kommer fram i slutet. Det var inte den bästa filmen jag har sett, långtråkig var den. Men nu har vi sett den iallfall.

Förövrigt, det har snöat som fan idag, Ingen lust att gå ut över huvudtaget. Vill bara hålla mig inne och vakna när all snö är borta!

En snöig bild från mitt fönster i lägenheten!
2010-02-03 | 16:55:22

Hårtips

Här ska ni få några hårtips också när jag ändå är igång! :)


Såhär ska ni göra för att få skön volym i ert hår!:)
  1. Undvik innehållsrikt balsam.Tungt och innehållsrikt balsam för att ge ett återfuktat och mjukt resultat tynger ner dina hårstrån, det är bättre att använda ett balsam som ger volym. Om ditt hår är fint och torrt kan du preparera med en mjukgörande inpackning en gång i veckan.
  2. Arbeta med rötterna.Handdukstorka håret och applicera volymgivande mousse i rötterna. Torka håret upp och ner och håll fönen vid rötterna. När håret nästan är torrt, ställ dig rakt upp och ner igen och avsluta föningen med en rundborste.

En produkt som rekomenderas för att skapa bästa volymhåret är James Brown London Scandalous Big & Beautiful Volumising Shampoo

Kostar ca 115:- i butik.


Såhär ska ni göra för att få snyggt rakt hår!:)
  1. Tvätta håret, torka det sedan noggrant.Handdukstorka håret och föna det sedan riktigt torrt, annars riskerar det att få ett eget liv och skapa små vågor. Applicera blankt serum för rakt hår.
  2. Håll inte håret upp och ner.När du håller huvudet upp och ner skapas volym, så undvik det när du vill få håret så rakt som möjligt. Kamma håret medan du fönar och håll fönen nedåt, i hårstrånas riktning. Var noggrann och gå igenom hela håret bit för bit i olika lager för att ge ett jämt intryck.
  3. Använd sen en plattång.Om du omsorgsfullt delar håret i tre nivåer, för att komma åt alla delar från underhår till det översta får du bästa resultat, och platta gärna små delar av håret samtidigt för att penetrera så mycket värme som möjligt. Använd ett järn som kan bli riktigt varmt.
En produkt som rekomenderas för rakt hår är Alterna Hemp Straight Shampo!

Kostar ca 310:- i butik.

2010-02-03 | 16:37:51

Sminktips

Här har ni 10 smarta sminktips!

1.Fuktmask

Lägg en fuktmask innan du lägger på makeupen, det ger huden fukt och det blir ett bra underlag för makeupen.
2.Bas
Lägg alltid en så lätt bas som möjligt, det ger ett naturligt och fint resultat.
3.Löspuder
Använd löspuder för att fixera makeupen. Fast puder använder du bara till att matta ner.
4.Torra läppar
Om du har torra läppar, fukta en frottéhandduk med ljummet vatten och massera läpparna lätt. Perfekt innan du applicerar läppstift.
5.Torra ögonlock
Se till att ögonlocken är helt torra innan du applicerar ögonskugga. Detta för att få ett så jämt resultat som möjligt. Du kan till exempel förpreparera ögonlocken med puder eller en hudfärgad, matt ögonskugga. 6.Applicera ögonskugga med pensel
Applicera ögonskugga med en pensel, och jobba bort linjerna med en större, ren pensel.
7.Böj ögonfransarna
Böj alltid ögonfransarna INNAN du applicerar mascara, för bästa resultat.
8.Ögonbrynen
Om du använder ögonbrynspenna, applicera den utifrån och in, då fastnar färgen på alla småhår istället för på huden
9.Läppstift som håller
Vill du ha ett läppstift som håller hela dagen? Fyll i HELA läpparna, inte bara kanterna, med läppenna, och applicera därefter läppstiftet.
10.Fest snygg
För att snabbt förvandla din vardagsmakeup till en festmakeup, applicera kolpenna på ögonkanten, innanför ögonfransen. Supersnyggt!

2010-02-03 | 16:35:00

gash.....

Åh vad arg jag blir. Jag har försökt att söka det dumma jobbet i Norge så länge nu! Men jag fattar ingenting! Kan man inte bara maila dem istället? Så mycket enklare, och att språket är på Norska gör ju inte saken lättare. Eftersom jag inte fattar någonting när det står på norska, hade dem pratat så visst! haha. Jag får försöka få tag på mamma så hon kan hjälpa mig! Men det går ju inte att få tag på henne, ingen är kontaktbar idag.. Jag får väl tvinga henne att hjälpa mig imorgon istället, nu funderar ja även på att sälja lite saker på tradera! hejsvej!
2010-02-03 | 14:34:17

fy.

Goddag! Nu sitter jag hemma och inte gör någonting alls, kollade precis aftonbladet och fick syn på detta! Och det är helt sjukt!!! Men tjejen är stark!

Modellen Inga Radziejewski led av anorexia.

Men på catwalken reagerade ingen på höftben och revben som stack ut.

– En gång hörde jag en modellscout säga att jag hade för stor bak, säger Inga Radziejewski.

När Inga Radziejewski, idag 24, var som magrast vägde hon knappt 45 kilo till sina 180 centimeter.

Hon var svårt sjuk i anorexia – utan att själv förstå det.

– Kläder från designers som Christian Dior var så små att även en anorektiker som jag fick kämpa för att komma i dem, säger Inga Radziejewski till tidningen The Mirror.

När hon gjorde ett jobb för en tv-kanal i hemlandet Tyskland, råkade hon höra en medarbetare i teamet fälla en kommentar om hennes ”stora bak”.

– Det gjorde mig ännu mer fast besluten att hålla mig smal. Och jag hittade alla möjliga anledningar att inte äta. När det var som värst åt jag bara ett halvt äpple om dagen.

Starkt kaffe dämpade aptiten

Hon berättar för tidningen The Mirror hur modelltjejerna bytte tips om hur man höll måtten – och jobben.

– En tjej tog receptbelagd medicin för att kunna koncentrera sig, hon var så yr av hunger, säger Inga Radziejewski vars eget trick var en stark espresso som gjorde henne så illamående så hon förlorade aptiten.

Vändpunkten kom för ett år sedan när hon bodde och jobbade i Shanghai. Föräldrarna hade sett bilder som fått dem att börja oroa sig för dotterns hälsa.

– Mamma ringde och grät och tjatade att jag skulle komma hem. Och till slut gick jag med på det, säger Inga Radziejewski.

Tillbaka i Europa blev hon inlagd på en klinik och fick diagnosen anorexia. Enligt läkarna var hon då bara dagar från att hennes kropp skulle kollapsa.

– När jag såg andra patienter som höll på att bli friska tänkte jag ”feta kossor”. Och jag tittade med avund på de patienter som antagligen var nära döden, säger Inga Radziejewski till The Mirror.

68 kilo och normalvikt

Efter nästan ett års behandling har hon återhämtat sig och väger drygt 68 kilo. Hennes BMI ligger på 20, vilket betyder normalvikt.

Tiden då hon gick för de stora modehusen är förbi. Idag hör hon till agenturen Models of Diversity i London.

– På ett sätt tycker jag att det är tråkigt att inte göra de stora jobben. Men om jag inte hade fått behandling hade jag kanske dött, säger Radziejewski.

 

 

2010-02-03 | 01:24:47

Rätt sjukt!

Räddades av sina hästar


Mitt under ridlektionen gav taket vika på ridhuset i Uddevalla.

Två flickor fick på tisdagskvällen grävas fram under snö och rasmassor.

– Det var fruktansvärt. Allt blev kolsvart och ingen visste om barnen hade klarat sig, säger mamman Catharina Alexandersson.

Det var mitt under en lektion på tisdagskvällen som taket på ridhuset plötsligt gav vika och rasade in över halva byggnaden. Där inne befann sig nio personer i ridhuset, sju ridelever på sina hästar, en förälder och en ridlärare.

– Först blev det totalt kaos av snö och rasmassor, berättar Catharina Alexandersson.

När taket föll in försvann också belysningen och det tog flera minuter innan ridlärare och elever hade hittat fem av de sju barnen – två saknades.

– Vi fick gräva fram två tjejer med händerna, säger Catharina Alexandersson.

En av flickorna låg under snö och rasmassor i över tio minuter, innan hon påträffades.

– Hon hade änglavakt. Det hade alla som var inne i byggnaden, säger Catharina Alexandersson.

Enligt polisen ska två flickor och en mamma ha skadat sig lindrigt.

– En fick ett armbrott och den andra en nackskada, säger Jonni Andersson, inre befäl vid polisen i Uddevalla till TT.

När olyckan inträffade fanns flera av de 10-15 år gamla flickornas föräldrar i närheten på en restaurang och rusade till ridhuset för att gräva fram barnen.

Polisen berättar för Aftonbladet att när taket till ridskolan började ge vika så blev hästarna oroliga och sprang iväg mot den del som klarade sig.

– Tack vare det så klarade sig flickorna. De hade alla änglavakt, och hjälp av sina hästar, säger Jan Strannegård, presstalesman vid polisen i Västra Götaland.

Den flicka och häst som klämdes fast befann sig längre bort i byggnaden.

Under allt bråte lyckades hon få ut en hand och vinkade efter hjälp. Flickan kunde grävas fram av sin pappa – men hade hon hamnat en meter till åt sidan hade hon skadats mycket svårt enligt polisen.

Chockade ridelever och personal togs om hand av sjukvårdspersonal på plats under kvällen.

Samtidigt pågick arbetet för att rädda en häst som blev fast under taket.

– Det är ett riskabelt arbete eftersom väggarna svajar fram och tillbaka och kan rasa in, säger Bengt Wingstedt, strax före klockan 20.

En veterinär är på väg för att bedöma hästen skador så fort den kan tas loss.

Det är oklart vad som fått taket att rasa i, men en teori är att det är tyngden av snön som fått konstruktionen att ge vika.

Polisens tekniker kommer imorgon att undersöka ridhuset.

Händelsen rubriceras som arbetsplatsolycka alternativt vållande till kroppsskada.

2010-02-02 | 21:38:57

Ny klänning på gång..

Underbar klänning på ingång!:)

2010-02-02 | 19:41:09

Tur

Förra veckan hjälpte Laila mig, så jag vann jag 50 mineralögonskuggor! Dem kom i fredags, och jag är jätte nöjd!


Nu kom jag på att jag ville ha mer ögonskuggor, och la ett bud på tradera igen... och vann.. igen.. haha;)
120 ögonskuggor 300:-

2010-02-02 | 09:01:46

tisdag=skit

God morgon! Eller, nej det var ingen god morgon! Var på krigsstigen igår och jag och Malin kunde inte somna. Blev pigga, kollade på film. Somnade tillslut, vilket var allt för sent. jaja, vaknade imorse och trodde de va ett skämt... vilket de inte va.. sitte i skolan nu och har matte. blir cp lång dag idag. Ska bli spännande att se hur det ska gå! Puss