2009-10-29 | 13:47:04

Jag ska ta danslektioner

2009-10-29 | 12:36:19

Vakna innan 12!

Nu sitter vi dendär lilla familjen och äter frukost.. Lyxar till oss riktigt idag! :):)
Det verkar som om vi ska till Frändefors idag, måste äta upp all mat bara:D haha! När mitt krampande ben har slutat värka så ska jag och mina familjemedlemar åka till torp! Trevligtrevligt! Fårse vart dagen för oss!
2009-10-29 | 01:25:58

Tidsmaskin

Det är sjukt så fort tiden går och saker och ting förändras! Det är fan inte längesedan vi var i Norge och träffade typ 30 norskar pga camilla.. haha, Rebecca kissade på Svens sko och han bara skrattade?! Vart tog dom tiderna vägen tro? Dom försvann med tiden som går något fruktansvärt fort! Jag saknar dedär gamla tiderna när alla var glada och goa! haha.. Nu är jag bara med Simon och kollar på konstiga saker! Det är inte konstigt man tappar kontaken folk!:) haha! Simon är crazy och är nykär i Jenny!  Hooooj/SIMON PLÄPP OLSSON

2009-10-29 | 01:00:20

Niiiiicceeeeee

Tack Sofia för hjälpen med bloggen förut, :) Utan dig hade jag kastat datorn i väggen för längesedan!:) haha,
Ska bara ha såhär tillfälligt, tills jag hittar något bra att ha på designen.. Men har inte så bra fantasi så om ni kommer på något så ge mig gärna tips!

Sitter i lägenheten med Jenny å Simon som jag inte har gjort något denhär veckan! haha, har precis druckit lite öl och grogg med Fredda,Patrik,Bollen Simon å Jenny! Men dem gick till Harry's och jag Jenny å simon sitter hemma istället och lyssnar på musik och tar de lugnt! Trevlig kväll!:) Nu ska vi hålla igån till söndag!:)

2009-10-28 | 15:56:04

Jag Längtar tills på Fredag!:))


2009-10-28 | 14:50:05

14.48

Godmorgon!
Klockan är 14.48 och jag har precis sovit bort hela dagen! Men en god macka med nugatti gjorde allt bra igen!:)
Idag hade vi tänkt att vi skulle hitta på något.. För igår satt vi bara hela dagen, men ändå var de skoj! haha..
Så det blir kanske att åka å bada på dagen eller något! vad vet jag?! har inga badkläder så vet inte om det är så rockigt, och har inte pengar att lägga ner på det heller så vi får väl se! Skriver nog sen! hejsvej
2009-10-28 | 04:13:56

Kallsnack

Jag är inte speciellt trött så har suttit och tagit bort min fula header nu, haha har bara haft den för att ha något men kände att det räcker med mitt namn tills vidare! Jenny å Simon sitter å kollar på en film, jag orkar inte;p

Har suttit och pratat om spökhistorier hur länge som helst nu! haha, Simon tror verkligen på spöken mer än mig tror jag! Det var helt släckt i hela lägenheten och det var riktigt läskigt! haha, spännande !:) Men nu har jag släppt spökena:D Det blev för läskigt där ett tag;)

Nu ska jag kissa och fixa vidare, ska försöka sova också. Klockan är fan halv fem på morgnen och jag har en hel dag framför mig imorgon!

Godnatt!
2009-10-28 | 00:43:11

Step brothers

haha, jag kan inte sluta lyssna på den låten! Grryyym ju:D

2009-10-28 | 00:36:39

Mysdag

Har inte orkat skriva speciellt mycket idag.
Men vaknade ca halv ett med Simon och Jenny i lägenheten.. Åkte till Willys meden gång och köpte lite mat.. Sen åkte vi hem och åt frukost, Så kom Jonna förbi en sväng innan hon åkte vidare mot Strömstad.. Satt och pratade en stund och sen kom mamma med mat och lite pengar! snällt av henne..

Gick till Kvantum och köpte kortlek också! :*

Sen satt vi och försökte fixa med photoshop, haha.. gick väl inte så bra för varken mig Jenny eller Simon:) Gav upp och lagade istället tacos.. Sen gick vi ut å träffade Jocke och Mitch en snabbis! Köpte mer godis å Simon köpte 5 filmer så nu har vi precis kollat på step brothers! :) Och nu får vi väl se hur det går!:)

Förövrigt så har vi inte gjort något nyttigt alls idag! :)

2009-10-27 | 15:33:26

dhbb

Nu sitter jag hemma med Jenny,Simon och Jonna! Jonna kom precis hit! Och jag Jenny å Simon har varit å köpt mat, haha, för deras pengar! ahaha:) Tacos :) Ikväll blir det skoj!:) Puss


orkar inte skriva ehehhehe
2009-10-26 | 21:41:38

Jenny is here

Hann med tåget, tung packning så jag fick inte luft, men nu lever jag!;))) Kom till Skee så ropade Jonna på mig tur det, för då hade jag någon att åka med:) Kom till Uddevalla och Simon hämtade mig, lämnade all packning! åkte hem och diska de sista! Sen åkte vi å hämtade Jenny på centralen.. Åkte till Willys å köpte billigt godis (simon betala) Tro de eller ej;) Sen åkte vi vidare hem och åt allt, och pratade massor!:) Sen kom Jonna så åkte vi och åt på donken för de sista pengarna.. :) Simon hämtade även några öl han hade hos någon kille. Trevlig tur! :) Och nu har vi precis kommit hem och får se vad vi ska göra, frågan är om Simon kör Jonna till Anton eller inte!:)

2009-10-26 | 13:54:15

Stressad igen

Nu har jag gjort mig redo att åka, eller egentligen inte.. Men har inget val!:) Sitter vid datorn fortf, har packning som väger mer än vad jag själv gör. har inte armar att bära allt ner till stationen.. och det tar en stund att gå in till stan.. Klockan är 13.54 bussen går 19 över! PANIK!


2009-10-26 | 12:57:35

Frukost

är vad jag precis har ätit, är jävlig stressad och pappa vägrar ge mig pengar! hmmm... MÅSTE låna 500 av honom och jag hinner inte stanna till han kommer hem! blir så arg..

jaja, är hyper stressad så hinner inte skriva mer nu! Skriver sen ikväll när jag kommer till Uddevalla!
2009-10-26 | 10:11:50

Morniiing

Godmorgon gott folk! Igår blev de dålig uppdatering igen, jobbade sent sen kom jag till Madelene och då hade jag inte tid att sätta mig och blogga. Hade annat för mig helt enkelt!:)  Kollade lite på personal effect innan vi somnade, den va as grym! Ska se mer sen när jag åker till Uddevalla.. :) Måste hem och fixa lite skit innan jag åker! så vi får väl se om jag tar 1 eller 2 tåget!:) Ska åka dit och träffa Jenny idag! Kommer kanske någon mer och kikar förbi , vad vet jag?!:) 

2009-10-25 | 11:17:43

Jag vill inte jobba!

Sitter hos Madelene, Har precis duschat och nu ska jag snart åka till jobbet! Skriver ikväll!
2009-10-25 | 02:02:02

låång lördag

Idag vakande jag med Sandra brevid mig, åt frukost gjorde mig redo för jobbet! Moster och Madelene kom och hämtade mig, så jag kunde åka med dem dit.. Snällt!:)

Kommer till Nordby, ser bara hur FULLKNÖKAT det är med norska jävla bilar! Det var de värsta jag har sett på länge.. haha, kommer in och öppnar kassan. Hade fullt upp i 7 timmar, sen började de lugna sig lite! fyfan vilken streess dag det har varit..

Slutade 21.30 Så stod Madelene utanför och väntade på mig, så åkte vi in till Norge en sväng, Hon tvingade mig att gå med in till moster som var på krogen! (vi skullle hämta henne/moster)  Jaja, jag sliter av mig arbetströjan och har bara på mig linnet och tar madelenes jacka över.. Går in med arbetsbyxorna på.. haha, det fulast jag sett! ;) Stannade kvar där ett tag, Moster blev aldrig klar!:p Och jag  blev inte utsläng;) haha..

Tillslut kom vi därifrån, åkte till Strömstad och släppte av moster på kontoret! åkte hem till mig och hämtade mitt smink å min dator! Kom hem till Madelene och delade på en öl och skulle skruva bord, men det blev aldrig av!
Har suttit och tittar runt på nätet nu en bra stund, å klockan börjar bli sent! 02.00 exakt. Men det är den ju om en timme igen ändåså;P haha. Man ska ju ställa om klockan inatt 03.00 till 02.00

Nu ska vi snart gå och titta på en skräckfilm och sen sova! :)
Och imorgon blir det jobb till 21.30 igen..

Ha en bra kväll/natt / Linn
2009-10-24 | 10:49:41

Stressad som vanligt

Klockan är 10.47 och jag har vaknat allt försent! Men ändå sätter jag mig och bloggar, Moster och Madelene kommer och hämtar mig om 40 minuter! jag har inte ens gått upp ur sängen! Smartgirl92.. haha, Sen blir det att åka å jobba i 9 timmar (Y) inte kul för mig.. Sen ikväll ska nog madelene hämta mig så åker vi till Norge! Pusshej


Jag saknar Fredrik! <3
2009-10-24 | 00:43:29

Coz i now

Dålig uppdatering, jag vet.. Men har inte haft någon lust att skriva ett skit de senaste dagarna.. Vet inte riktigt vad de har varit med mig, men har inte varit på sånt humör.. har inte heller haft nån dator så, mamma är ju snål;p

Igår var jag först med mamma, sen sminkade jag några sen var jag med Fredrik. Izabell och Jimmy också en stund, de blev pizza och rapa någonting...:)

Idag har jag fått mitt slutbetyg i Hälsopedagogik vilket blev väl godkänt. Ganska bra för att vara jag!:) Åkte hem och städade den jävla lägenheten som såg ut som ett bombnedslag.. ;/  Hann inte riktigt klart med disken men får ta de sista på måndag.. Annars är allt städat och fint efter ett jävla slit ensam med den kära dammsugaren som luktar skit!
Mamma och Jennifer kom och hämtade mig lite innan 4. Tog tåget till Strömstad, eller rättaresagt ,Skee.. Åkte med Sandra å Larsa in till stan.. Kom hem, åt mat prata skit och rökte.. Sen kom moster för jag hade lovat att nopra hennes bryn, så ville sandra också göra det sen.. Det blev en total-makeover på henne!:) Skit kul..:)

Lite av hur och vad vi gjorde:

  • Noprade hennes bryn
  • Sminkade en "fest make-up" på henne:)
  • Klippte hennes låånga hår, klippte upp det och snedda lite där fram och sist, sne lugg!
  • Dammsög upp allt hår och var nöjd över mitt jobb!:)
Tyvärr glömde vi bort att ta bilder, hade varit kul att visa före och efter bilder så alla kunde sett skillnaden! Bara ett litet exempel var att jag noprade ena brynet och inte andra, hon såg inte klok ut! Ena sidan av ansiktet bara hängde medan de var lyft på andra sidan! helt sjukt vilken skillnad de var.. Har aldrig sett så innan;P
2009-10-21 | 23:21:26

Onsdag

hejochhå! 
Nu sitter jag hemma hos mamma, har inte skrivit speciellt mycket idag, eller rättaresagt ingenting.. Har inte haft orken.. Har inte varit iskolan idag heller. Dumt av mig. Jag hade nog klarat av att gå ändå...  Menmen, det är sådant som händer.. och idag har jag ÄNTLIGEN beställt handledarkurs.. 17 November 16.45 ska jag och mamma dit.. Kanske Laila, det återstår att se.. Nu borde jag egentligen gå och lägga mig och ta mitt ppiller! Glömmer det jämt! Får skriva mer imorgon, ha inte så mycket mer att säga.. Förutom att Jenny snart kommer och det ska bli kul... :) Jag är lite arg på Fredrik också för att han alltid tvingar mig att åka till frändefors när jag vill att han ska komma till Uddevalla istället. Jag blir så arg men det slutar med att jag bara skrattar för jag blir så irriterad! haha..

En liten lista på vad jag ska göra nu;

  • tjata klart med Fredrik
  • lägga ifrån mig datorn
  • ta ppiller
  • borta tänderna
  • kissa för 6 gången på en timme.. (inte klokt)
  • gå till mitt rum och lägga mig i min nybäddade säng + städade rum
  • titta på en bra film..
  • sova!
  • godnatt


haha, Sov så gott allesammans!

2009-10-20 | 13:49:37

Tisdag

Sitter iskolan och har hantverk! Sen blir det mys
2009-10-19 | 23:24:51

2009 10 19

Nu sitter jag hemma med Jonna och Malin, och vi ska snart sova tror jag . Jag är inte speciellt trött men jag har väl inget val!:) Jag har även färgat håret mörkt på Malin! Det blev jätte bra!

Imorgon ska jag träffa min älskling och vi ska leka! hähä!:) Sen får vi väl se hur dagen blir! :)

2009-10-19 | 22:41:27

skumt

HAN har 3 armar, förklara det?

2009-10-19 | 21:55:03

TIDSFÖRDRIV


Ditt beteende
Elak eller snäll: Snäll mot dem som är snälla mot mig, elak mot dem som är elaka mot mig!
Tystlåten eller högljudd: beror på, jag är 50/50 där
Tjaffs eller slåss och sen är det över: Tjaffs, slåss om det behövs! ;)
Mysperson eller festperson: mysperson om jag är med Fredrik!:)

Kärlek
Är du singel nu: Nej, inte sen 2 år och 5 månader tillbaks
Har du någon gång haft ett seriöst förhållande: ja!
Hur länge va du och din senaste flickvän/pojkvän tillsammans?: 29 månader.
Hur stor är/var ålders-skillnanden på dig och din flickvän/pojkvän: ett halvår
Har du någon gång varit otrogen: ja!

Sexliv
Är du oskuld:
Nej.
Har du haft sex full: ja
Har du haft sex i någon kompis hem: ja
Har du tackat nej till sex: ja
Vad tycker du om våldtäkter: Det är något av de värsta som finns!

Utseende
Vad har du för hårfärg: brunt/svart nästan
Vad har du för ögonfärg: Blå ibland, grönt ibland
Hur lång är du: 173 cm
Vad har du för skostorlek: medel är väl 38
Är du nöjd med din kropp: Nöjd och nöjd, Tillräckligt nöjd att jag inte orkar träna, även om jag vill;p
Är du nöjd med din längd: Ja har jag något annat val? Hugga av benen?! :)
Har du några piercingar: Öronen bara!
Har du någon tatuering: nej :) Jag väntar med de tills jag känner att jag har hittat något jag verkligen vill ha.


Om killar, för eller mot: ...
Killar som jämt går i mysbyxor: det rör mig inte i ryggen
Killar med tatueringar: Det är snyggt om man har en normal.
Killar med långt hår: Rakat är snyggt, normal långt är också snygg.
Killar med smink: Om dem kan sminka sig i rätt ton så är det helt okej! Men inte om det syns!
Killar med piercingar: Fint att vara sig själv! Piercingar kan i ansiktet är ganska sliskigt, men kan vara snyggt om man har utseene för det
Killar som slåss: Emot, Jag tycker bara det är fjantigt. Dem slåss åt så töntiga saker att det inte är klokt! Men har dom rätt anledning, så Fine:)
Killar som är emo: Inte min grej
Killar som är punkare: Finns olika nivåer på punkare, men tror inte det är min grej heller.
Killar som idrottar: Det är sexigt, men det är verkligen inget måste! ;)
2009-10-19 | 17:55:00

Så jävla gryym

My horse are amazing



Look at my horse,
my horse is amazing
Give it a lick
Hmm, It tastes just like raisins

I have a stroke of it's mane
It turnes into a plane
And then it turns back again
When you tug on it's winky
Ohh that's dirty

Do you think so?
Well I'd better not show you
where the lemonade is made
Sweet lemonade
Mmm sweet lemonade
Sweet lemonade
Yeah sweet lemonade

Get on my horse
I'll take you round the universe
And all the other places too

I think you'll find that the universe
pretty much covers everything
>>>>Shut up woman get ** my horse! <<<<
2009-10-19 | 17:44:10

Haha stackars



2009-10-19 | 11:57:08

Sista måndagen innan lovet

Nu sitter jag i skolan och har Försäljning och service, Efter lektionen ska jag äta, sen ska jag vidare på hälsomässa och styla hår på okända människor, det ska bli spännande..!:) Sitter nu och det är kaos på lektionen, vi ska rösta fram ett namn till vår salong. :) Verkar som det blir Beauty care eller plus i kanten de ska heta!:) Vi får väl se, måste kissa också! haha.

Om en vecka kommer Jenny hit!:)
2009-10-18 | 11:53:48

lättroade



2009-10-18 | 11:46:23

wierd lördag!:)

Jag skrev aldrig mer igår kväll, det blev verkligen inte som planerat.. haha, Mamma körde mig till joel runt 14.00 kom dit å satt där med han ett bra tag. sen kom Sven förbi, så gick vi och köpte Chips, bakfulla å goa! Sen kom Malin förbi ensväng och lånade mitt smink sen drog hon igen. haha.Sen kom Fredrik osv, Vi fick för oss att dricka igen, vilket jag verkligen inte hade lust med egentligen.. Det började med att vi fixade öl, sen åkte snubben fast. haha. Så det blev en blanding av grogggar och öl under kvällen. Men det var kul, kom massa folk igen.. Riktigt kul, åkte hem runt 4 och jag var så jävlaaaa trött så jag troddde jag skulle dö! Gick in och la mig i Joels säng och ska försöka sova, men nejdå, då kommer krus och börjar sjunga bumbibjörnarna och hoppa runt i sägen! haha, blev så arg på honom.. :P Vi gick äntligen till bilen efter att jag hade tjatat om att få komma hem hur länge som helst;p Nej då får dom för sig att åka till mc donalds, jag trodde jag skulle explodera.. haha, inte ätit något mer än chips på hela dagen, druckit skit alkohol, och var trött! ingen bra kombination..Men sån TUR var, så var Grill Ivar öppet.. ;p Arg var jag och trött var jag, kom hem till Fredrik, somnade på 1.2.3..

Jag är fortfarande lika trött, Fredrdik lyckades väcka mig genom att spela hög skitmusik och börja göra massa saker! så det var ingen idee att ens försöka sova.. haha! Nu vet jag inte vad vi ska göra faktiskt, bråkade precis så vi pratar inte med varandra nu!

Men trots det, så har vi varit tillsammans i 29 månader/ 2 år och 5 månader idag!

2009-10-17 | 12:01:31

Friday Night

Igår tog jag och jonna bussen till vänersborg 16.25 som vi sa.. Gick till bolaget, köpte 6 öl + licör 43.. Åkte med Kriff hem till mamma.. Åt pizza, pratade med mamma, tog en öl. rökte tjöta tog en likör 43 och så fortsatte det.. tillslut så blev klockan allt för mycket och det var bara 8 minuter till bussen gick, så vi fick lite panik! Men det gick allt bra. Kom ner till stan, träffade Johan och Jonas så vi åkte med dem bort till joel. Skönt att slippa gå! :P haha. Kommer dit, börjar festa! Det var jätte kul, gick kanske 10 minuter. Så kom Kenny,Dennis,Emil och Johan .. haha gick yttligare 10 minuter så kommer therese,krus å typ 5 till orkar inte skriva alla namn. SEn rullade Fredrik,jJimmy å iza in efter en timme typ.. Det var riktigt kul igår.. Till vi kom till det trevliga avslutet! haha, lyckas jämt bli så! Det slutade med att jag blev irriterad och sprang till bussen ensam hade knappt tio min på mig från joel.. kanske 7 minuter, och jag klarade det precis! Skönt för mig. Nu sitter jag hemma och ska egentilgen sova hos Fredrik inatt och vara med honom. Men jag tror inte det blir speciellt mycket av det. Eftersom vi inte är bästa vänner just nu! Men vi får väl se! SKriver mer ikväll !:)
2009-10-16 | 14:27:05

Today is my day

Nu har jag och jonna precis kommit hem från skolan, provet är avklarat. Ska bli kul att se om jag klarade det eller inte. Nu ska jag snart hoppa in i duschen hade jag tänkt mig. Sen ska jag och Jonna ta en öl och börja göra oss iordning. Så tar vi 16.25 bussen tror jag, till vänersborg.. Går och möter Tommy och Joel, köpter öl + licör 43! Åker sen vidare hem till mamma. Dricker någon öl, gör iordning det sista. Sen tar vi bussen ner till stan. Går till Joel och möter upp alla där. Spännande. ;P Hoppas verkligen på att det ska bli riktigt kul idag.:) Nej nu hinner jag inte skriva så mycket mer. :) Skriver nog inget mer förens imorgon!

Jag och min nya tröja

Ikväll ska jag dansa precis som Elias! haha, sötunge
2009-10-16 | 12:58:02

Jag + Jonna = fredag

Nu sitter jag iskolan och ska göra provet i hälsopedagogik! :) Sen efter skolan går jag och Jonna hem, gör oss iordning lite, åker till Vänersborg, köpter lite på bolaget! Åker till mamma ,dricker fixar till det sista.. Åker till Joel, festar! Det ska bli en rolig dag! Jag har längtat sen i måndags så det är bara att hoppas på att det blir så kul det bara går!:D

2009-10-16 | 10:37:01

Social miljö


Uppgift:

Beskriv dig själv, personliga egenskaper, hur uppfattar andra dig som person?!

haha,detta är ju så enkelt att svara på!

notisum.se kollla
2009-10-16 | 09:06:11

Jag hatar regn!

Nu har jag och Jonna precis stått upp. Gick och kollade ut genom fönstret.. ochsåklart.. så regnar det.. fyfan! jag verkligen hatar regn mer än allt! haha , nej nu ska jag sminka mig! hejsvej
2009-10-15 | 23:38:06

Bästa Jonna

Nu har jag och Jonna pluggat lite på hälsopedagogiken, men ändå fattar jag ingenting eftersom jag är så himla trött.. haha, Och jag längtar så himla mycket tills imorgon när jag och Jonna ska ha cpkul!:) Jag bara längtar och längtar, har väntat på detta hela veckan! Livet är inte roligt utan Jonna kan jag ju lägga till också! Hon är en väldigt bra tjej!:) Och nu ska jag och hon lägga oss och sova i min säng!:) Hörs imorgon!

Jonna är söt
2009-10-15 | 22:04:22

Längtar tills imorgon!

Idag vaknade jag och Fredrik lite sent, vilket innebär att jag missade första bussen till skolan.. Gick upp gjorde mig i ordning och väntade på nästa i en timme.. Gick till bussen, missade den med knappt en minut.. Kul satt i busskuren med Fredrik i en timme.. Det var ingen idé att åka till skolan eftersom jag slutade kl 12 och jag hade inte hunnit fram förens vi slutade.. Så när jag äntligen kom till Vbg, träffade jag Joel och Jonas.. Vi gick runt lite på stan och så. Sen tog vi en pizza så gick jonas.. Så pratade jag och Joel massa skit!:))) Sen kom Robin och träffade oss.. Så gick joel till Vänersborgs bostäder för att fylla i papper.. Så kom Jonna Malin och Elias och hämtade mig å Robin.. Så åkte vi till överby, jag gick där i typ 4 timmar.. Hittade inte ett skit! Hm.. Tillslut åkte vi till junkyard, där jag hittade en snygg tröja som jag köpte.. Dyr men fin! Sen åkte vi till Vbg och släppte av Robin, åkte vidare till Uddevalla, gick in på kvantum å köpte godis, sen åkte vi hem och åt gottgott!:) Runt 21.00 åkte Malin och Elias hem och nu sitter jag och Jonna å planerar inför morgondagen! :) Det ska bli kul!






Köpt på junkyard
2009-10-15 | 20:41:49

Elias

Idag har jag varit på siba med Jonna Malin Elias och Robin! Och påtal om det, så har jag världens sötaste unge här på besök, skriver mer sen!:)



2009-10-14 | 11:42:03

Jag Idag

Såhär ser mitt hår ut idag, efter att Malin har pillat och fixat med det!:)



2009-10-14 | 10:46:56

Grattis på födelsedagen bästa mamma!

2009-10-14 | 08:43:56

God morgon

eller inte, Jag Jonna och Malin tänkte stå upp i god tid blabla.. Vaknade kvar över 8.. Börjar halv nio! det enda jag hann var att bortsta tänderna..;P Kom 5 minuter sent men det gjorde inte så mycket, för Ewa var också sen!:) Sitter och har svenska och nu ska jag läsa bok! :)
2009-10-13 | 22:34:05

Inspiration

Jag har verkligen hittat tjejen jag får så mycket idéer ifrån och hon är helt grym! Jag ska fan bli lika bra på henne att sminka!

http://micromiss.se
2009-10-13 | 19:15:05

Hahaha!

haha, Sitter hemma i våran nyastädade lägenheten med Jonna och Malin, och hittar massa 2005 musik ! HAHA as gammalt!:) Lyssna vetja,

vadå Svensk hiphop?!










2009-10-13 | 19:15:05

Hahaha!

haha, Sitter hemma i våran nyastädade lägenheten med Jonna och Malin, och hittar massa 2005 musik ! HAHA as gammalt!:) Lyssna vetja;D





2009-10-13 | 14:52:12

14.51

Nu ska vi få sluta, skönt att sluta 40 minuter tidigare!:) Så bra det kan bli när man kör ett bubbelpass utan raster! haha..

Nu har jag gjort en liten planering inför dagen! Det roliga är att den alltid slutar tvärtom!:)
  • Gå hem
  • Städa
  • Äta
  • Plugga
  • Blogga
  • Promenera
  • Duscha
  • Sova
2009-10-13 | 12:57:01

hantverk

Sitter i skolan och väntar på att hantverken ska börja! Vilket den gör om 4 minuter.. Då ska vi ha hårstyling.. Det ska bli kul, men nu måste jag dra, hejsvej, lägger upp bilder på håret sen!:)
2009-10-13 | 11:15:28

Linn heter jag

Igår tränade jag och Malin gärnet på sportlife! :) haha, det gick as bra! Fick vattenmassage, 2 st i en säng. Vi sjöng så Robin hörde oss i ett annat rum! haha.. Sen gick vi in och solade 20 minuter. Riktigt skönt. :) Sen gick vi till Resecentrum och där träffade vi en go full gubbe! haha! Det var kul.. Är du full eller?! hm, Sen åkte vi hem till mamma och rökte några cigg med henne, snackade skit och sen sov vi!  

Idag åkte gick jag upp runt 9 tiden, duschade sminkade mig och tog bussen till skolan! Nu sitter jag i skolan och ska skriva en novell, har redan börjat.. Men den är skit dålig! Hur fan ska jag skriva?! ja, vad vet jag. Vi får väl se hur det går, den ska va klar om 45 minuter! hehe, good luck!
2009-10-12 | 15:47:55

Sportlife

Hejochhå, nu sitter jag hemma i lägenheten med Mallan! Och vi ska snart ta bussen till Vänersborg för att träna på sportlife! Idag börjar det nya träningslivet för min del!:) Slut ätet med Godis och donken, bara på lördagar!:) Öl får bara ske 2 gånger i månaden!:) Ut och springa eller gå varje dag! Det är mitt nya liv! :) Nu ska det bli en tränad Linn från och med idag!:) Så kommer inte skriva mer idag! Kommer antaligen att sova hos Malin i hennes nya hus i Trollhättan inatt!:) Spännande, har inte varit där ännu. Så nu ska jag ge bort mina chips och mina ostbågar till mamma för jag är bra! haha.. Hejdå
2009-10-12 | 10:31:52

Jonna gästbloggar

hej alla linns läsare, inatt gjorde jag & anton monsterljud. puss



En förvånad Linn efter nattens ljud


2009-10-12 | 10:12:35

Måndag

ny vecka, nya möjligheter..

Nu sitter jag i skolan och har försäljning och service! Inte speciellt intressant! Snackar om småkostnader i en salong..

Igår när jag skulle sova så var det ett väldigt ovanligt ljud som höll på i typ 20 minuter! Tror det kom från yttre rymden! Hm, vilket innebär att jag inte kunde somna.. Satte på musik för att försöka dämpa ljudet. Men det gick inte speciellt bra! :) haha, Efter allt tjat på det ljudet lyckades jag äntligen somna!

Imorse var jag jävligt trött och ville verkligen inte gå upp! Men tillslut tvingade Jonna mig!:) haha, sminkade mig och tog på mig kläder och åt en macka med smör, sen skulle jag ta på mig skor! Men hittade inga skor?! Vafan, Jonnas skor passade inte.. haha, jag hade ett par bruna skor igår, men dem tänkte jag INTE ha idag.. Så fick ta på mig ett par red shoes som jag hatar! :) Har ägt dem i över 1 år och idag kom dom till användning för första gången!:)


Observera att mina skor inte ser ut som bilden nedanför! ;)

2009-10-12 | 00:39:57

Sängdags

Nu har jag suttit och försökt lära mig lite av hur man ändrar sin blogg egentligen.. Och inte bara fråga alla andra om hjälp!:) Ändrade min header, och texten på varje inlägg.. Hm, bara för att jag lärde mig själv.. Allt ser åt helvete ut.. Men får fixa det imorgon! Måste sova nu för klockan är allt för mycket! Så skriver med imorgon! Godnatt
2009-10-11 | 23:12:10

Hoppas!

Sitter nu och tittar på resor till Spanien, som jag har tänkt att ge till Fredrik i 18års present om det finns en resa med normal pris! :) Hittade en som kostar 3500/pers.. Ganska billig medtanke på hur hotellet ser ut!:) Ska kolla med dem på jobbet om jag kan hoppa in några kvällar i veckan så jag får ihop mer pengar och så! Jag hoppas verkligen jag kan komma igenom med detta!:) Hade varit så bra!:)


2009-10-11 | 21:45:59

Uddevalla

Nu har jag precis kommit till Uddevalla, jag och Fredrik åkte med pappa till Skee, så satte vi oss på tåget, så kom jonna in också!:) Satt och pratade massor på resan hit. Vilket innebär att det gick snabbtl Kom hit med massa gottigt chips mm..:) Jag har en del nya filmer på datorn också! :) Så ska lägga mig och kolla på en mysig film med massa goda saker!:) Imorgon får jag se vad som händer..
2009-10-11 | 17:36:05

Hemmaplan

Är fortfarande kvar i Strömstad med Fredrik.. Vi ska åka till skee halv sju och möta Jonna sen tar vi tåget därifrån eftersom det inte går från Strömstad längre pga vägbygge! jaja, Jag vill inte åka från Strömstad egentligen, trivs bra här när Fredrik är här! Men jag har väl inget val.. Kommer tillbaka hit om två veckor.. Hm, Jag tror jag omedvetet saknar det. Försöker låtsas som om jag inte gör det, men går inte att dölja helt! jaja, nu måste jag börja packa allt jag ska ha med. Ska fråga Laila om jag kan få lite mat också!:)))

2009-10-11 | 14:21:07

Hårförlängning

I torsdags så var jag i Thn en stund och hjälpte Sofia att sätta i hennes löshår! :)


Här har ni resultatet ;


En söt,glad och långhårig Sofia!:)
2009-10-11 | 14:15:45

Duschad och klar

är jag nu.. :) Lykades väcka Fredrik förut, Så det var lika bra att gå upp::) Nu ska vi snart laga god frukost och mysa oss ner i soffan och sätta på någon film eller något!:) Sen blir det att ta bussen till Uddevalla och sova där! hmhmm, gott:)
2009-10-11 | 13:40:09

Morniiing

Klockan är 13.39 och jag vaknade precis.. Ligger isängen med Fredrik och han stensover fortfarande.. Så jag får sluta skriva nu och skriva mer sen så jag inte väcker honom som jag nästan nyss gjorde;P
2009-10-10 | 21:45:53

Fredrik

Nu har jag precis kommit hem från jobbet! Köpt med massa gott!:) Så nu ska jag och Fredrik mysa massor hade jag tänkt!:) Kom in och åt mat, Fredrik satte sig brevid mig och berättade att en kille hade kallat mig massa saker osv.. Hm,  moget och så kände vi..  Han tycker inte jag skulle gå till datan och svara men kunde inte låta bli eftersom jag är som ja är, vilket inte alltid är positivt, men ska alltid lägga mig i och se hur det slutar och se var och vad problemet ör.. Jag blev lite besviken eftersom denhär killen som jag inte orkar nämna namnet på just nu.. Tog upp några namn i samtalet som jag inte trodde om dem och deras uppfattning om vår vänskapsrelation.. Och om dem känner på det viset, så jahopp.. Just tell me. Jag är redo att få höra det!:) För något som jag verkligen hatar är folk som pratar skit, går bakom ryggen och sen kommer och låtsas som om allt är jätte bra! Visserligen kan jag tacka killen för att han var ärlig och berättade.. Varje person ser ju saker och ting på sitt sätt! :) Det slutade med att han inte svarade på min fråga, och blockade mig på msn! Blev lite känsligt för honom kanske, vad vet jag... Men nu är det ute ur världen.. Nu tänkte jag iaf hoppa in i duschen.. :) Kissa också för den delen!:)))) Ha en bra kväll, för det ska jag!:)
2009-10-09 | 22:38:27

Shopping

Finns tusentals olika klädsidor, men vart är de snygga kläderna? Kommentera gärna om ni vet någon bra sida! :) Här har ni några som är ganska bra!

Forever21.com
Asos.com
Nelly.com
Hm.se
Bonprix.se
Victoriasecret.se
Ginatricot.se
Iheartdropdead.com
Shirtstore.se
Bubbelroom.com
Tintinstyle.se
Modezine.com
Junkyard.se
zoovillage.se
caliroots.com
topstreetwear.se
laredoute.se
mounis.com
2009-10-09 | 22:20:41

Strömstad med bbby

Efter tre olika byten med bussar, kom jag och Fredrik fram till Strömstad.. Kom in genom dörren, Fredrik sa " hm det luktar tacos" haha.. Så vi satte oss och åt, maten var klar precis när vi kom in genom dörren så.. Sen efter de rökte vi med Laila och jag fick ett par nya skor! Snällt.. Sen satte vi oss och tittade på CSI och nu ska vi se på the proposal för andra gången!:)
2009-10-09 | 14:58:06

Mineralsmink

Mineral Concealers

  • 100% naturliga
  • Täckande utan att bli pudriga
  • Dryga och räcker mycket länge
  • Passar även känslig hy

Mineral Foundation

  • Den känns lätt på huden
  • Den ger en jämn och fin finish
  • Den känns inte som en mask
  • Den vårdar och skyddar huden
  • Den ger en sminkning som ser naturlig ut
  • Den passar även känslig hy

Ögonskuggor Mineral

  • Mineralskuggor är skonsamma för ögonen
  • Vi tillverkar ögonskuggorna själv så de är 100% unika
  • De är dryga och räcker mycket länge
  • De passar även känslig hy
  • De sitter kvar länge
  • Alla ögonskuggor kan även användas våta som eyeliner

Mineral Rouge & Bronzers

Naturliga rouger och bronzers som ger dina kinder en härlig färg!

  • Pigmentrika - räcker väldigt länge
  • Ger dina kinder en naturlig färg
  • Passar även känslig hy

Mineral Primer & Veils

  • Döljer stora porer
  • Gör att din foundation sitter bättre och längre om du har fet hy
  • Kan även användas som en Mineral Veil

Eyeliners med vårdande ingredienser

  • Krämiga, för att inte skada huden runt ögonen
  • Håller hela dagen utan att mattas av
  • Inbyggda pennvässare i korkarna

Syntetiska sminkborstar
för mineralsmink

  • Mycket hållbara, tappar inga strån
  • Passar även dem med allergi (till skillnad från djurhårsborstar)
  • Håller sig lika fina tvätt efter tvätt
  • Så mjuka att även dem med känslig hy kan använda dem
Om du vill köpa mineralsmink eller läsa mer om det gå in på : http://www.tikei.se/


2009-10-09 | 14:10:14

En dag hos Fredrik!

Ja, som sagt.. Jag sitter hos Fredrik just nu, och som ni kanske ser så ser det ut såhär när vi leker..


Han spelar wow dricker fulkola och skriker " JÄVLA IDIOTER, KUK osv." ( halvnaken)

Jag sitter för mig själv och gör ingenting, sminkar mig just nu!
2009-10-09 | 11:37:36

Ostbåge

Sovit till och från sen kl 7 imorse, Jag känner ingen smak när jag äter ostbågar, vilket inte är positivt.haha, Sen ska jag iaf till lägenheten och hämta min laddare eftersom jg inte har något batteri på den! Sen åker jag vidare mot Strömstad med min pojkvän!:)
2009-10-09 | 09:43:59

Sick and tired

hm, jag vaknade kl 7 imorse och tog på mig för att gå till skolan.. Men min näsa+hals + huvud kände inte likadant så jag fick änna stanna kvar hemma idag! jag hatar verkligen att vara förkyld det är det värsta jag vet! Så det får vara nog! :)
2009-10-09 | 08:12:11

Brandövning

Eftersom jag är förkyld så får jag lägga upp arbetet här så J N E P kan få tag på det! :)

Av: Linn, Jonna, Nadine, Emma och Petronella


Vid brand ska du först utrymma lokalen, när du har kommit ut ska du larma polis, ambulans och brandkår. Hjälpa dem som är skadade. Försöka släcka elden om det går.

En utrymningsväg ska vara en utgång direkt till gata eller motsvarande.
Att larma polis, ambulans och bandkår innebär att du ska ringa 112 och hjälp är då påväg.
Om någon är skadad ska du försöka hjälpa den så gott du kan tills ambulans har kommit fram.
Om det inte brinner allt för mycket, så kan någon ansvarig försöka släcka elden eller undvika att den sprids. Till Brankår har kommit.

Utrymning:
Vid brand ska man alltid gå ut vid dörrar som är markerade med gröna skyltar. Använda aldrig hissar vid brand. Utrymningsvägar eller släckutrustning får inte blockeras.Utrymningsvägen får inte vara smalare än 1,2 M om det är mer än 150 personer i lokalen. Den som är anvarig på skolan ska ha koll på hur många som befinner sig på plats. Sen få ut alla omgående och se till att ingen glöms kvar.

Släcka:
Om det är en ”liten” brand, ska du försöka släcka elden via de redskap som finns på platsen. Om det är en större brand ska du försöka ta dig ut istället för att släcka, så larmar du räddningstjänsten så tar dem över ansvaret!


Rädda:
Om brandvarnaren på skolan utlöses ska den ansvariga genast ta reda på vart det brinner. Om någon är i fara ska du  ta bort personen därifrån
2009-10-08 | 09:53:33

Godmorgon

Nu är klockan 09.52 och jag har precis vaknat! :* Är lite stressad eftersom jag bara sitter i sängen nu och jag ska med bussen till Sofia om en timme! måste gå om 35 min typ! Hm, jaja.. Ska hjälpa henne att färga håret och sätta i löshår. De ska bli skoj!:) Sen efter det ska jag till birger och träffa min pojkvän.. Sen åker vi hem till han , så sover jag där sen tar jag bussen till skolan imorgon! Pusshej
2009-10-07 | 21:52:53

vfdc


2009-10-07 | 21:26:41

Det var en gång en mus.

Hej och hå! jag heter Linn och jag har verkligen haft fullt upp i det sista så har därför inte haft tid att skriva ner massa skitsnack här! :*

Nadine är här, det är allt jag har att säga!

Jo en sak till, Idag har jag sminkat Bkändisar!:)
2009-10-06 | 12:17:28

Skolan

är jag i nu, och jag har precis ätit mat och nu ska jag snart kissa och sen ska jag och min klass ut och sminka små barn!:)
2009-10-05 | 21:45:26

Dåligt av mig

att inte ha bloggat på länge.. Har helt enkelt inte haft tid med datorn i det sista, I fredags var jag hemma från skolan. Sen runt 18.00 åkte jag till stan med Fredrik, han gick till Simon och jag gick till Amanda. Träffade Timmie och Niklas påvägen så kom vi fram till att dem skulle till Joel på kvällen (Där det var fest) Gick vidare till Amanda, vi började göra oss iordning, vilket tog lång tid. haha, hittade ingenting att ha på oss! Ofc.. Tillslut började vi bli klara, jag gick ut och mötte Rebecca som kom dit med sig själv och ölen.. Så gjorde vi klart allt gick ut och träffade Fredrik,Simon och Sven och sen gick vi vidare mot Joel. Började förfesta och spela tangera! Sen gick vi vidare med " jag har aldrig" haha, sen bara det ösa in folk under kvällen.. Blev hur mycket folk som helst och det var galet kul.. Tills... 2 galningar blev skogtokiga och alla började slåss! blabla långhistoria.. Sen runt 02.00 gick jag Tommy och Fredrik hem till Amanda, hon hade redan gått hem, så hämtade jag mina grejer och sen gick vi till bussen.. Åkte hem och jag Fredrik å Simon sov hos mig!

I lördags
var jag bakfull som aldrig förr, fyfan.. Blev en helt lugn dag.. Kollade på film med Fredrik och Simon typ. Sen gjorde jag iordning mamma till en fest osv.. Sen somnade jag runt 01.00 i soffan, Fredrik fick upp mig så vi kunde lägga oss i sängen.. Hann sova i 5 minuter, sen dunkar mamma + 4 till in. Då var de efterfest för deras del.. Hm ,ingen idee att sova längre, lika bra att gå upp! För det gick inte att sova i det väsnet.. Somnade runt 04.00 med Fredrik.. Då hade Simon åkt hem!:)

I söndags var det också en slapp dag.. Jag och Fredrik vaknade, så kom simon som en solstråle.. haha.. efter natten innan.. Så åt vi mat hos mig, sen skulle Fredrik hem så jag och simon åkte hem till honom och kollade klart på college. Inte så bra som jag har tänkt mig men.. :) Sen åkte jag och Simon hem till Fredrik och försökte få med honom till Simon's nuvarande lägenhet, vilket han gick med på.. :) Gick till kvantum och handlade, sen kom Jimmy och Izabell förbi en sväng, vi försökte se på film,men alla pratade ist så det var ingen idee:P Sen somnade jag Fredrik å Simon!

Imorse vaknade jag och trodde det var ett skämt när klockan ringde.. Vi hade och har världens barn gala denhär veckan i skolan, så vi kollade på en grym film som handlar om kvinnormisshandel. (Den har inte gått på bio eller något sådant!) Men det går säkert att få tag på. Ingen ser oss. hette den.. Och han "pappan" som slog sin tjej inför sina barn osv, alltså huvudpersonen, är en lärare på vår skola! Det var lite svårt att ta det seriöst ibörjan eftersom man vet vem han är.. Men den var verkligen gripande.. Sen blev skolan indelad i olika grupper så satt vi och diskuterade angående filmen.. Efter skolan åkte jag och Malin till Vbg, gick långpromenad med hugo! Han var på hundgården i 2 timmar och fick springa av sig!:) Gott för honom.. :) Sen gick vi tillbaka så sa jag hejdå till Fredrik och så, sen åkte jag hem till Fredrik. Och nu är jag här! :) Hejsvej
2009-10-02 | 10:32:28

Fredag

och jag sitter hemma hos Fredrik.. Han ska snart på begravning och jag får åka hem då.. Stackarn.. Hoppas det går bra.. Får se vad som händer ikväll..Joel vill att vi ska festa idag och imorgon.. Men vi får väl se vart dagen tar oss..:)
2009-10-01 | 22:40:31

GRATTIS PÅ 19ÅRSDAGEN SOFIA!

2009-10-01 | 21:25:51

Min vardag

Ojojoj, har inte bloggat på länge nu! Har inte haft någon dator.
Men igår efter idrotten hade jag och Malin tänkt att ta bussen till vänersborg med en gång. Men det blev inte så.. haha, dröjde flera timmar innan vi åkte. Men 17.10 kom vi iväg! Gick sedan hem till Simon och hämtade Hugo! gick ut med honom lite mer än en timme. Släppte honom vid hundgården. Det var en ilsken hund där innan men det gick allt bra! Sen kom det en hund till och alla bara sprang och lekte!:) Sen kom Johan förbi en sväng också.. Så pratade vi snabbt med honom, så drog han och skulle simma.. Sen gick vi tillbaka till Simon, blev tvingade att sova där 4 pers i en 1.20 säng.. haha, trång men vi lever än idag. Simon hade tagit massa gratis mat så vi åkte och delade ut mat hos lite olika, åkte först till mamma så hon fick en ost mm . haha:) Sen åkte vi hem till Simon hos honom i brålanda och gav hans föräldrar mer mat. Sen åkte vi till Fredrik så fick hans syster fetaost! Åkte sedan tillbaka till vänersborg till Simons nuvarande lägenhet.. Kollade på film och alla somnade sen! :)

Idag
vaknade jag och Malin runt halv 8.. Var väldigt trötta.. Vilket innebär att det inte blev någon skola idag eftersom vi inte sov så bra inatt.  Simon gick till jobbet runt 05.00 och Fredrik gick till skolan runt 08.30. och vi sov vidare, sen var vi tvunga att gå ut och gå morgonpromenad med Hugo. Kom tillbaka, jag cyklade till Kvantum och köpte lite jordgubbar, gurka, juice och tidning. Fick veta att en kille i 17årsåldern dog på Centralen i Uddevalla igår, pga att han ville att hans kompis skulle ta ett fräckt kort på honom när han gick upp på ett avställt lok (som han antagligen inte trodde det fanns någon ström som kunde skada honom på). Men istället slutade det hela med att han fick 16 000 volt i sig och dog! Tråkigt och läskigt när sådant händer..
Sen kom jag tillbaka till lägenheten, då gjorde jag och Malin god frukost och åt oss goda och mätta. Skrattade åt massa konstiga saker.. haha, sen kom Simon hem. Då körde vi hem Malin för att hon skulle till överby, så jag och Simon åkte runt ganska länge.. Gjorde bort oss jävligt mycket vid shell! Haha, åkte sedan till just hair och jag kunde inte praktisera där, kul.. haha, åkte vidare till birger och där var alla äckliga och kletade snor överallt. hm, var där några timmar, runt 15.30 åkte jag, Simon och Sven hem till Simon.. Fredrik kom och hämtade mitt busskort så han kom hem. Så han stack igen, sen kom jimmy precis efteråt. Gick väl ca 50 minuter, sen kom Fredrik tillbaka.. Då drog dem ut och cyklade bara sådär.. Jag blev arg och stannade kvar eftersom jag och Fredrik skulle vara idag.. Sen orkade jag inte vara kvar så jag åkte hem till mamma.. Satt där och myste med henne och skrattade åt massa konstiga grejer! :D haha, Fredrik skulle ta 20.18 bussen, men "glömde fritidskortet" hos Simon. Jahopp, nästa buss gick 21.40.. och jag skulle hem till honom, nejtack, inte så sent! Så jag fick betala Simon så han kunde köra hem Fredrik.. Och nu är jag hos honom... Får se om vi dricker imorgon eller lördag eller båda dagarna, eller ingentingalls! :)